Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 20 juni 2009

Scheelt wel.

Eindelijk was het dan zover, ik werd er grijs van. Of liever gezegd wit, want zo heet de kleur die ik op de muur aanbracht, paraffinewit om precies te zijn. Anyway,toen was ik genoodzaakt om met een bochtje te kijken bij een verwarmingselement en dus zat het ook in m'n haar.

Grijs was ik eigenlijk al van het stinnen en steunen voor de verfkwast ter hand genomen werd. Zoals alijd was ik vol enthousiasme begonnen een aantal weken geleden. Yeahhh, ik had de vibe zeg maar, was er helemaal klaar voor. Het moest lichter worden in de achterkamer.

Na het vrij maken van de muur en het stapelen van de meubels was ik zo tevreden met mezelf dat het me helemaal een topplan leek om nog een dagje te wachten en dan volop aan de slag te gaan. Op z'n 100% Muis als het ware!

Nou, dat liep toch anders kennelijk, want na drie weken was er nog niks veranderd. Tot vandaag dan. Ben ik toch zomaar begonnen. Samen met Muisman. Die dacht natuurlijk; 'ik wil ook wel weer eens van die opslagruimte af, laat ik Miep 'ns een handje helpen.' Kan me er iets bij voorstellen! Maaruhmm even ter zake logstruiners.... het basisplan lijkt goed te werken; licht dat het wordt!

3 opmerkingen:

 1. Dus nu het je het licht gezien !!!!!!!

  Hihihi......leuk geworden??

  En een hulpje is natuurlijk altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De inmaakbrandewijn bevat 28% alcohol.

  Ik heb ook een recept voor....aardbeien,frambozen,bessenpruimen en boerenjongens. Al moet ik zeggen dat ik die zelf nog nooit gemaakt heb. De kersen wel......die zijn echt lekker.

  Zo rond de feestdagen is het goedje klaar om te nuttigen. Komt goed uit,he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met het vorige log in gedachten zou ik bijna zeggen "lust je nog peultjes?" , wát een explosie van energie terwijl je "het licht " alleen nog maar vermoedde en niet kon zien !

  BeantwoordenVerwijderen