Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 24 juni 2009

Mauw!


Google bakt ze wel bruin hoor. Zoek ik op 'noesten door verf heen', vragen ze of ik wil zoeken op 'hoesten door verf heen.' Ja hoor, tuurlijk, ligt veel meer voor de hand dat je door je verf heen hoest.... Tsss. Anyway, nog steeds wat aan de klus dus (dat rijmt). Alles gaat bij vlagen. Eerst was er een vlaag schaduwtuin en nu zitten we in de vlaag keuken. Maakt niet uit, zolang er op een gegeven moment maar wat afkomt eej. Ik wil op 1 september 2009 het keukenlint doorknippen. Punt. Weet je er van.

Hoe dan ook, Wolf hielp een handje en voerde een kleine inspectie uit achter het luik van de afzuigkap. Kon niet anders, want als er geklommen kan worden is hij er als de kippen bij. Op de foto zit meneer geƫrgerd te mauwen dat de trap verplaatst is... Tja hoor eens, mijn klusjes gaan ook door hoor!

2 opmerkingen:

  1. Zolang het maar geen "vlaag van verstandsverbijstering" is kan het weinig kwaad ,toch? Enneh.... zoek eens bij knoest ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Katten begrijpen dat niet. Ze hebben er geen belang bij. Die van mij zitten me ook zo dom aan te staren als ik in de tuin bezig ben. Ik kijk gewoon dom terug. Daar hebben ze meestal niet van terug.

    BeantwoordenVerwijderen