Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 2 juni 2009

Pinksteren, ik had er nog wel een dagje aan vast willen knopen

Ik zag een man in innige omhelzing met een boom. Bleek dat ie hem aan het meten was, gewoon met een meetlint. Waarom deed die man in z'n wegwerkersjasje dat nou en hoeveel exemplaren zou hij eigenlijk aan een formaattest gaan onderwerpen. De weg was vele kilometers lang en om de zoveel meter stond zo'n Sidonia met bladerpruik. Fascinerend. Zit het tot z'n pensioen wel goed zou je zeggen. Anyway, ik ga het eens flink in de gaten houden de komende tijd.

Heerlijke pinksterdagen. Beetje sociaal, beetje kneuteren, beetje moestuinen, beetje schaduwtuinieren, beetje niks en een beetje zus en zo... Muisman legde een ondergrondse stroomdraad aan richting rotonde (zo noem ik m'n nieuwe pleintje) inclusief netwerkkabeltje. 'Wat moeten we daar nou mee joh', vroeg ik. 'Miep niet miepen, das echt heul handig', zei Muisman, 'kan je straks je kippetjes mee webcammen'. PFewwww... dat was slim van de man. Hij weet natuurlijk dat ik zoiets wel leuk vind.

Afijn, morgen zal ik nog even een fotootje plaatsen van m'n afgegraven slootkant. Dat klusje is inmiddels ook gebeurd. Ja hoor eens, wie calorieën verbrandt kan lekker ongegeneerd snaaien en dat moest de afgelopen dagen ook gebeuren eej (deze theorie gaat niet voor iedereen op, maar voor mij wel :P)!

4 opmerkingen:

 1. Hoe staat het er eigenlijk mee...met je kippetjes bedoel ik???? Heb je het hok al klaar?? Of moet eerst de rest af?

  Alles op z'n tijd natuurlijk!


  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je een ontwerp gemaakt voor je tuin?Of zie je wel waar het schip strand??

  Wij hebben hier zandgrond.Makkelijk te bewerken, en jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Thea, de kippetjes komen als de grote lijnen van de schaduwtuin klaar zijn. Weet ik ook waar ze hun verblijf krijgen én ik moet nog timmeren natuurlijk. Voor de tuin maak ik alleen een plan in mijn hoofd, de sfeer die het moet hebben, het doel, de grote vorm. De details ontstaan dan gaande de rit. Wij hebben hier heule harde klei. M'n moestuin hebben we afgegraven en grond aangebracht. Ik haat namelijk klei om in te tuinieren :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had het toch gewoon kunnen vragen aan die wegwerkersjasje-man? Of doet men zoiets niet...? Nu ben je maar druk met in de gaten houden... pfffff....

  BeantwoordenVerwijderen