Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 3 juni 2009

Vaag hoor.


M'n fototoestelletje heeft kuren. Hoop dat het tijdelijk is. Er rolden een paar vage foto's uit. Zit je niet op te wachten eej, op complicaties van dien aard zeg maar! Het kiekje van de slootkant was nog helder, dus daar kun je goed op zien hoe de afgraving geworden is. Wat we met de bodem doen weten we nog niet. Mogelijk gewoon hakselspul, stenen wordt misschien teveel van het goede. Tussen de steentjes van het muurtje komen allemaal kleine plantjes die de zaak langzaam maar zeker zullen gaan begroeien.


Muisman kwam met het lumineuze idee om een stukje sloot om te toveren in een lange vijver, compleet met overloop en watertoevoer uit de goot. Lijkt me geestig. Anyway, even terug naar de wazigheid. Ik wilde wat kleur uit de moestuin laten zien. De digitalis, de gele bloemen van de courgette en de tere roze-paarse bloemblaadjes van de kapucijners. Is dus een beetje blur uitgevallen. De nog iets toonbare foto zet ik even in dit logje, ga ik later wel in de herkansing...

Trouwens, kijkend naar de eerste foto, maakt dat ik me toch wel sterk ga maken voor het afdichten van de doorkijkjes naar de buurtuin. Al die rotzooi doet wel afbreuk aan het geheel eigenlijk... Hmmm, maar eens even de hersenpan over kraken.... Wat zeg je? eerst de eigen rotzooi opruimen? Nou inderdaad. Die asbest pijp, dat hekje... volgende week ok?

3 opmerkingen:

 1. Haha... ik moet lachen om die relax-stoel die daar staat... leuk contrast :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks dat ze iets wazig is (de foto) krijg ik toch wel de indruk van een heel erg leuke tuin!!!

  Maar je hebt nog een lange weg te gaan.Wat een werk zeg !! Ik bewonder je je ijver.


  Je kasje heeft ongeveer de zelfde maat als dat van ons, zo te zien.Heerlijk al dat frisse groen, en de bloemetje zie ik wel hoor ! Mooi.

  Werk ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een tuin zeg! Zo lekker veel groen en veel digitalis.. een klein paradijs! Ben steeds meer benieuwd naar het resultaat (al gaat er wel een hoop energie en tijd in zitten zo te zien)

  BeantwoordenVerwijderen