Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 13 juni 2009

Stoom uit mijn oren

Het leven van een muis gaat niet over rozen beste mensen. Vandaag zag ik mijn droom in stoom opgaan zeg maar. Ik meende gisteren al een hapering te bespeuren, maar daarna ging het apparaat helemaal volgens plan aan de slag met de couscous, dus ik dacht dat ik zelf iets verkeerd had gedaan. Vandaag gaf het ding echter geen sjoege.....

Muisman startte een hersteloperatie. Sleep zelfs een schroevendraaiertje in een speciaal model om ook de beveiligde schroefjes te kunnen attaqueren, maar het mocht niet baten. Hij denkt dat mijn prachtige stoomkoker is overleden aan een haperend element dat onder andere de display aanstuurt.

Owwwwwwww.... zo ongrappig! Was er zo blij mee! Tsss, nu is mijn consuminderdaad in enen omgeslagen in een heuse miskoop. Muisman zal nog één poging wagen, maar in m'n hart heb ik het ding al begraven. Ik denk trouwens dat het door het transport is gekomen, de wijze van verpakken was niet echt optimaal. Vast een opdoffer gehad.

Aaaaaahhhhh *slaakt diepe zucht en verzet grootmoedig de bakens* : you win some, you loose some... weet je wat..... pffffffffffffffft.... ik maak en ballonnetje ennuh......... laat het LOS :P

3 opmerkingen:

 1. Toch een stomkoker dus:W Balen zeg, maar idd some you win some you loose...
  martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zat ik er toch niet zo ver naast van de week toen ik zei. Je raakt er aan verknocht, ik bedoel Sam niet de stomer. Hoewel dat wel een grapje was. Ik doe zelf al jaren met mijn stomer vaf Brauwn. Mag ik vragen waar je die 10 kub. Tuinkompost aarde voor 85 euro hebt gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi anoniem, je hebt over een ééntje heengelezen. Het is 185 euro en dan heb je 10 kuub tuingrond uit groenteafval gemaakt. Gewone zwarte grond kost 165. De leverancier is van der Wal uit Blijham.

  BeantwoordenVerwijderen