Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 9 juli 2009

Beetje maar hoor

Zo, poeh poeh, hehe, was ik weer. Ben gewoon een beetje moe geworden van vandaag. Lag niet aan Minimuis hoor, die gedroeg zich voorbeeldig. Bleef op een gegeven moment zelfs drie uur knorren zeg. Nouja, zal ze het wel nodig gehad hebben eej. Ik vermaakte me ondertussen prima op het wereldwijde net! Overigens produceerde de kleine trol na haar schoonheidsslaapje een niet zo heul erg kleine drol. Denk je misschien, waarom moeten wij dat zo nodig weten... nou, Minimuis is erg beschaafd, die poept maar eens in de week ofzo. Had ik de hoofdprijs!

Of ik daar dan zo moe van was geworden? Welnee joh. Kwam van het geluid. Het geluid? Ja het geluid. Vanmorgen zat ik in de koektrommel, rustig wat te koektrommelen zeg maar, hoorde ik opeens een oorverdovend lawaai. Leek m'n karretje wel een opgevoerde tank. Uitlaat doormidden. Sleepte over de straat. Auto aan de kant, ff loeren, moest ik iets hebben om de stang weer omhoog te hijsen. Wat denk je.. geen touwtje te bekennen. Sam bood ook niet aan om al ondersteundend achter de auto aan te rennen.. pff.. wat een watje is het eigenlijk... afijn, moest ik verdeurie het hengsel van m'n handtas opofferen. TSSSSS

Anyway, we waren al bijna op de plaats van bestemming, maar vanavond moesten we dus weer terug naar huis. Tjongejonge, wat een herrie zeg! Werd ik dus een beetje moe van. Vandaar... Weet je er van.

3 opmerkingen:

 1. Daar raak je inderdaad niet uitgelaten van eej....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahahaha, das een leuke riet!

  volgens mij kun jij ook goed cryptogrammen trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's wel creatief opgelost trouwens, het hgengsel van je handtas! Je moet er maar op komen...

  BeantwoordenVerwijderen