Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 11 juli 2009

Ut woei wat, mais plat

De harde wind is niet ongemerkt aan de moestuin voorbij gegaan. Vooral de mais kreeg er van langs. Dat vroeg om harde tegenmaatregelen zoals je kunt zien. langs elke rij een stut en alle maismannen afzonderlijk een touwtje om de nek. Hoop dat deze actie afdoende is, want de maisoogst zie ik niet graag door mijn neus geboord, al was het alleen al vanwege de afmeting van zo'n stengel eej.Anyway, maar weer eens een courgettesoepje gemaakt vandaag. Ze blijven maar groeien die dingen. Als dat met de komkommers en augurken net zo gaat, kan ik mijn borst nog natmaken.

Goed. Gaan muisman en ik nu eventje een beginnetje maken met ons behangklusje! Al zou ik veel liever gaan spelen met m'n nieuwe speeltje, een basic camcordertje. Ben er héééél blij mee. Sam minder, want die ziet zichzelf al achtervolgd door de muizenpaparazzi. Ik moet nog ff oefenen en leren knippen en plakken, maar er komt vast nog wel eens wat bewegend materiaal voorbij schuiven hier.

3 opmerkingen:

  1. Nou, ik verheug me al op 't bewegend materiaal... Welk programma ga je gebruiken voor knippen en plakken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet nog even kijken Mijke, hangt ook een beetje af van de mogelijkheden van de laptop..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dus na een volgende storm zien we de mais dus lustig heen en weer zwaaien ....

    BeantwoordenVerwijderen