Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 12 juli 2009

Vliegen houden niet van blauw

Verdeurie, is iemand dood, ontdek je dan pas dat diegene een weblog bijhield. Suf. Ontroerende man, 200% bezig met leven en in enen is de koek op. De hemel moest er van huilen. Al moet gezegd, die koepel was ook al wel een beetje van slag de afgelopen dagen. Ik wordt er bijkans herfstig van.

Desalniettemin steekt een vakantiegevoel langzamerhand de kop op. Ik doe nog een paar werkdingetjes volgende week, maar Muisman is nu al vrij en blijft dat ook de komende vier weken. Hoe koel is dat! Iets te koel als je het mij vraagt. Ik wil zomertemperaturen. Tja, Miep blijft Miepen.

Inmiddels heeft de keuken een behangetje gekregen. Mooi Frans, dik, vinylbehang met een korenbloemblauwe kleur. Vliegen vinden dat een baggertint. Ik zou zeggen: blijven jullie toch lekker weg!

Het zit er strak in trouwens. Kan niet anders. Muisman is echt de überbehanger van alle überbehangers. Serieus en zonder dollen, ongelogen en echt waar zeg maar. Ik ben op dit terrein slechts de opperopperhelper, maar je begrijpt, samen komen we een heel eind.

Nou ga ik morgen en de dagen daarna maar eens een paar aanrechtjes timmeren. Kan er eindelijk een aanrechtblad besteld worden na de bouwvak. We blijven thuis deze weken. Klooien op de vierkante meter (doen we nou ook nooit :P). Heb er zin aan.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er idd strak uit, m'n complimenten aan Muisman !!
  En aanrecht timmeren........jij kan ook alles !!

  Lijkt mij geen probleem toch, als de vliegen weg blijven !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi behangetje hoor.... Kan ik Muisman niet es lenen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er enorm gaaf uit ,ik bedoel mooooiiiii, ootmarsje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er inderdaad strak uit ,kleurt ook érg mooi bij het schilderstukje !

  BeantwoordenVerwijderen