Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 13 juli 2009

Lach me liever een breuk


Gisteren paardepoepgrond gekregen van opperpaardepoepgrondleverancier Lien. Heel fijn. Ga ik zo nog even de meloenplantjes mee verwennen. 'Kijk eens jongens wat mama voor jullie heeft meegebracht', zeg ik dan met een lief stemmetje tegen die kleine opdondertjes, 'nou staat niks een mega oogst meer in de weg'. Je moet een beetje druk opbouwen hè. Ik bedoel; niks voor niks, ook niet als je maar een klein meloenzaadje bent dat per ongeluk in muizenhanden is terecht gekomen. Dus aan de slag met die wortelstokjes!

Ik zou timmeren vandaag, maar er kwam niks van. Wel samen met Muisman een mooie glasplaat achter het fornuis geknutseld en ons halfglazen aanbouwtje leeggeruimd. Nu zijn we bezig daar een vloertje te leggen, met een groot formaat stoeptegel. Zwart zijn ze. Denk dat het wel mooi wordt, maar jongejongejonge, wat zijn die knapen zwaar. Dat is gewoon niet grappig meer.

Afijn, het gaat niet om honderd vierkante meter, dus je zou zeggen... er komt wel eens een eind aan eej(kreun) :P Tis trouwens wel een aardig stapeltje, vind je ook niet?

3 opmerkingen:

 1. Tis inderdaad nogal een stapel. Ik heb vorige week 1000 kilo split gekruiwagend door de tuin en overal verspreid. In die zak leek het best veel maar toen het in de tuin lag ......

  Is die pardenpoep trouwens goed verteerd anders verbranden je meloentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Komt goed Yolanda, het is al helemaal verteerd tot grond als het ware!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg op voorhand al plaatsvervangende rugpijn .... wat bén ik toch een meevoelende ziel !!!!

  BeantwoordenVerwijderen