Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 27 augustus 2009

Druk vrouwtje


Ik verdenk pap en mam ervan dat ze een beetje teveel naar het WK atletiek in Berlijn gekeken hebben samen met hun wurm, want die Minimuis was toch echt bezig met de eerste beginselen van het polsstokhoogspringen. Er zaten wat buisjes in de weg, maar het begin was er. kun je duidelijk zien op de foto. Tja, die kinderen apen alles na hè, das algemeen bekend!

Nouja, ze had er lol in en ik hoefde maar één keer in te grijpen om ongelukken te voorkomen. Zo stabiel is zo'n speelrek nu ook weer niet eej. Wordt nog wat straks met de Olympische Spelen, glijdt ze op een broodplank de trap af ofzo. 'Kijk eens oma! Ik kan bobsleeën!' Pffewww, opletten geblazen, dat weet ik nu al!

Anyway, ik moet er nu even vandoor. Autootje kijken. Afwachten of het wat wordt. Meld het nog wel even vandaag of morgen. Latur!

UPDATE 21.15: o,o,o,o,o,o, wat heb ik een mooi autootje gekocht mensen! Morgen meer.

6 opmerkingen:

 1. Ik heb totootje-trug gelezen, maar ik kan er (nog) niet op reageren.
  Dus doe ik het hier maar
  Je houdt wel van uitdagingen, zo benieuwd of het 5aday wordt :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. er is iets technisch niet goed min? Dat zit um dan in blogger (zie hier balk links) Als je een melding krijgt dat de reactie niet verwerkt kon worden gewoon negeren en nog eens op 'reactie plaatsen' drukken. zo doe ik het zelf en dat gaat dan goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo doe ik dat ook als ik een reactie wil plaatsen!!
  Ze word al groot, die minimuis !!
  Enne een nieuw autootje, toemaar, had je al genoeg gespaard dan??

  Dat ging snel Miep!Ik ben wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een oud nieuw autootje Doortje, ennuh.. nee ik had niet genoeg geapaard. Daarom ga ik het zo snel mogelijk terug verdienen en daarvoor heb ik het weblog tootje-trug in het leven geroepen (zie rechterbalk :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan mijn profiel er niet selecteren..
  Naam/url en anoniem komen er namelijk niet bij voor..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ok, ik zal even wat instellingen wijzigen en dan moet je het nog maar even proberen als je in de buurt bent.

  BeantwoordenVerwijderen