Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 7 augustus 2009

Thuiskomen, NU!!


Onze Kleine Tijger is al vier dagen de hort op, verdeurie. Het wordt tijd dat het beestje z'n koppie weer eens om de deur steekt. Hoewel hij elk jaar in augustus een korte break neemt, worden we na een paar dagen toch altijd wat onrustig.

Misschien is Tijger naar de oogstfeesten, met Jan Smit enzo. Niet te weerstaan natuurlijk (:P) Of heeft ie zich aangemeld bij het opvangcentrum voor dakloze graanhamsters. Met, vanuit de tuin gezien ongeveer vier combines in het vizier, zullen er vele van huis en haard beroofd, lichtelijk verdoofd ronddolen. Ligt onze Tijger heel sociaal in z'n hulpverlenertenue en met het muiltje wijd open, te wachten tot er één naar binnen wankelt, stel ik mij zo voor.

Afijn, we moeten maar zien eej. Ondertussen vermaken we ons met Sam, die in elke neerstortende appel aanleiding ziet om er keihard op af te sprinten. Krijgt hij het nog druk, want de appeloogst lijkt veelbelovend. Veel zoete appeltjes en zoetzure moesappelen. Heb bedacht dat ik wel eens wat flesjes cider kan gaan maken. Lollig, lijkt me dat, een flesje Muiselwijn uit eigen boomgaard....

Update: wie kwam er vannacht na een donderende regen en onweersbui binnenwandelen....

9 opmerkingen:

 1. Wat een geluk dat het beessie weer terug is!
  Waar was-ie geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wou hij niks over kwijt Limoentje. ik denk dat ie maar een gps systeem om z'n nek moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah joh, wat fijn, want je brengt het wel luchtig, maar ik denk je inmiddels al wel zo goed te kennen, dat je harttsikke ongerust was en weet je wat nu het grappige is ? Als ''eén van onze katten zich naar mijn idee te lang niet heeft laten zien en ik me erg ongerust begin te maken, komt ie meestal nest aanwandelen, precies zoals jou nu gebeurt. Weten we nu dus hoe dat moet he ? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met de kleine Tijger blijft het altijd spannend Margriet. Hij is een echte jager en doet voor ie denkt. ha een gat, even erin kruipen voor een onderzoek... Zo kwam ie al eens thuis met z'n vel van top tot teen doordrenkt met motorolie. We vinden het een wonder dat ie de 14 jaar al heeft gehaald. We weten hoe het moet ja...hmmmm... gaat vast de volgende keer weer fout :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch fijn dat ie weer thuis is !!

  Al 14 jaar...dat zou je niet zeggen !

  Hier geen regen maar wel koel! Al vind ik daar ook niks aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komt van al dat jagen Doortje, dat houdt hem jong.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zal wel flink "katterig " zijn bij zo'n late thuiskomst !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ie bij de oogstfeesten was zeker Riet... hmm, ik bedoel katerig eigenlijk :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MM is duidelijk niet voor zeven dagen naar Parijs geweest..

  BeantwoordenVerwijderen