Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 5 augustus 2009

Zie! de maan schijnt


Ik dacht eigenlijk dat ie vanavond al helemaal vol was, maar de maankalender vertelde me dat ik een dagje te vroeg piekte. Morgen is het zover, maar nu, zonder bewolking en fel oranje van kleur (al zie je dat op de foto niet zo) vind ik hem al retemooi, als ik dat even zo uitdrukken mag voor de gelegenheid. Tja, reet en maan. De link is al eerder gelegd. bijvoorbeeld met de term 'Moonen', het weinig elegant showen van de bilpartij... Nou gezien het gemiddelde achterwerk... zeg nou zelf, is het niet een belediging van dit grootse hemellichaam?

Hmm... dit logje leidt niet tot veel goeds ben ik bang. Denk toch dat die gele komkommers uit de tuin meer bijwerkingen hebben dan gemiddeld wordt aangenomen. Lekker zijn ze trouwens, zo uit het vuistje. Voorlopig zit de groei er nog goed in! Minder hard gaan de augurken. Geen idee waaraan dat kan liggen... Nouja, kan ik nog even lege jampotjes sparen eej.

1 opmerking: