Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 19 september 2009

reuzen in het landschap


Ik word de laatste week steeds zo blij als ik over de akkers uitkijk. Soms merk je pas achteraf dat je iets heel erg gemist hebt. Het uitzicht bijvoorbeeld.

'Kom op Muis, overdrijven is ook een kunst, je kon de hele zomer wel een kilometer of twee ver kijken', hoor ik jullie zeggen. Helemaal gelijk in blogbikkels, maar toch hè, maar toch....

De ondergrondse gasroute die zich langzaam richting het oosten uitbreidt, leverde de afgelopen maanden een kilometers lang lint op van kleibergen. En overal waar je keek stuitte je blik op de donkere routeplanner voor de metalen buizen, die ondergronds het spoor zouden gaan volgen.

Nu, vele maanden later is de klus nagenoeg geklaard en wordt het landschap teruggebracht in z'n oorspronkelijke staat. De leiding ligt, het akkerland lijkt ongerept en de horizon weer eindeloos ver weg.

Het voelt als herwonnen vrijheid, gek hè? Toch zal ik dit plaatje wel missen...

3 opmerkingen:

  1. Waaauw, wat een mooie foto! Heb je die echt zelf gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Muisman heeft de foto gemaakt, Lot, met de het filmtoestelletje notabene, grappig niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zucht..... van zo'n uitzicht kun je in de randstad alleen maar drómen......

    BeantwoordenVerwijderen