Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 12 september 2009

SSSSSSSssss

Zo, net terug van een hele dag de hort op. Vanmiddag maakten we trouwens een wandelingetje in het bos van Beesterzwaag. Zagen we zomaar een wel hele grote regenworm over het bospad schuiven. Bleek het een ringslangetje te zijn, een jonkie, maar toch!

En die Muisman joh, die pakte het beestje zonder blikken of blozen in z'n hand... nehhh was niet zo hoor, want we wisten nog helemaal niet wat voor soort het was op dat moment. Maar eerlijk is eerlijk, we hadden slismans wel graag even gefotografeerd. Tja, wil natuurlijk niet, zonder kiekjesapparaat. Hadden we met ons volle verstand thuisgelaten. Fototoestel meenemen? Welneeeeeeeeehhhh, hoeft niet joh, wat zouden we nou tegen kunnen komen... tssss, volgende keer mooi wel weer eej!!Anyway, vonden we mooi bovenstaande foto op deze site en als je meer wilt weten over ringslangen dan kijk je hier nog maar even.

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie en nuttige beestjes maar eh..... wel lekker bij mij uit de buurt blijven hé sismans !

    BeantwoordenVerwijderen