Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 3 september 2009

Veel harigen onder ons

OWWW BEN IK GISTEREN HELEMAAL VERGETEN TE MELDEN DAT IK ER HET WEEKEND NIET BEN... TOT MAANDAG*DAG*DAG*DAG*DAG*!!!!!!!


Momenteel wemelt het van de katten in het muizennest. We hebben naast onze eigen wilde dieren, twee semipermanente logeetjes die de bovenverdieping geannexeerd hebben. Binnenkort zal ik even een fotootje maken en op het blog zetten.

Zo nu en dan daalt de dapperste van het stel af naar beneden om helaas tegen een enthousiaste Sam aan te lopen. Tja,dan is het ondernemende gastje zo weer boven natuurlijk. Die integratie zal enige tijd in beslag gaan nemen denk ik. Geeft niks, de bovenverdieping vindt het wel gezellig wat gezelschap. Het staat daar normaal gesproken leeg, is toch eigenlijk ook niks aan voor zo'n zoldertje eej.


Anyway, bij Minimuis, sjouwt een klein kitten rond. Als ie z'n rug kromt en een ietsiepietsie blaast gaat Sam meteen aan de kant. Ons hondje is niet zo dapper. De kitten wel. Op de onderste foto, beide werden trouwens twee weken geleden genomen, molesteert de lummel Minimuis. 'Omie!', riep de kleine meid getergd, 'Leg je fototoestel eens weg, dat beest eet m'n handje op!!!!' Owww, slechte oma ben ik toch hè. Maar wel een leuk plaatje, al zeg ik het zelf.

8 opmerkingen:

 1. mamamuis,
  Katten vertederen me altijd! Ik vind het prachtige beestjes. En voor kleine minimensjes is het een goede leerschool. Ze leren dat er kwetsbare dingen zijn waar je voor mag gaan zorgen.
  Prachtige foto's!!!
  En wat een aparte ervaring is het hé? om Oma te zijn.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lummel kijkt anders wel heel lief in de camera.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whahaha, wat een monster! Lara kijkt met een schuin oogje mee. Ik wou haar al uithuwelijken met deze Joop. Dat wou ze zelf ook al doen als ik haar niet voor was. Maar toen bedacht ik me dat het verspilde moeite was gezien haar "het"-zijn... Helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoogste tijd om aan de slag te gaan met de oeroude song "poesie máuwwww.......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die bovenste foto is echt leuk, haha! Onderste ook hoor, het zijn twee schatjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht al waar ben je? Zeker met totootje op pad....

  BeantwoordenVerwijderen