Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 7 september 2009

Muis werkt, Sam speelt

Zo, was ik weer! Ik begin met een huishoudelijke mededeling: Deze pruimentaart/cake is verrukkulluk, dat je het even weet.

Druk vandaag. Volop bezig met het plannen en uitwerken van m'n opdracht voor de Nederlandse Sturge-Weber Vereniging. Het is een kleine hechte club mensen die zelf of via familie te maken hebben met het Syndroom van Sturge-Weber. een zeldzaam voorkomende aangeboren (vaat)aandoening (ong 100/150 mensen in nederland). Een wijnvlek is het meest kenmerkende van het syndroom, andere verschijnselen zijn epilepsie en glaucoom. De mate waarin de epilepsie zich manifesteert, bepaald in hoeverre de hersenen schade gaan oplopen en het syndroom gevolgen heeft voor het functioneren van de hersenen. Nouja, dit even in een notendop.

Maar eerst zal ik Sam eens even uitlaten. Op het filmpje is ie trouwens te bewonderen. Het beestje kreeg ter ere van zijn verjaardag (19 juli) van de muismanstadsposse een Rag Rope Ball (simpel gezegd in elkaar geknoopte touwtjes van stof). Mocht ie zelf uitpakken, met hulp van Muisman dan hè, want er zaten nog wat plasticjes aan . Sam was er blij mee. Kun je wel zien! (35 seconden)

4 opmerkingen:

 1. Ochossie....en nu moet Sam al die knopen er uit halen ? :-))))) wat gemeen zeg :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Swingend muziekje eronder.... Kleurstoffen kunnen geen kwaad? (Ik zie een beeld van een stuiterende Sam).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zolang zélf maar niet in de knoop komt te zitten .
  Heftig ziektebeeld dat je hier even neerzet ,hoewel natuurlijk fijn dat er maar weinig mensen zijn met die ziekte is het ook weer heel vervelend omdat er dan vaak nauwelijks onderzoek plaats vindt , dat vindt men niet lonend genoeg !

  BeantwoordenVerwijderen