Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 29 september 2009

Waarheden

Was ik gisteren nog verguld met Sam aan m'n voeten, vandaag niet meer, want we hebben net een avondwandeling gemaakt en het regende. Regen geeft nattigheid luidt een oud gezegde en je kan zeggen wat je wilt, maar er zit een kern van waarheid in die oude volksuitspraken. Gelukkig kan ik m'n voeten optrekken, dus de sokjes blijven droog.

Een andere wijsheid luidt: Is het hondenvachtje nat, dan heus, zet een knijper op je neus. Nouja, hondenbezitters kennen de kwaal. Ook fijn in de auto. Ik las laatst de tip dat je een bakje met koffiemaalsel in je mobiel moet zetten, dat vreet de vieze geuren op. Wil ik toch eens proberen. Voordeel van geur is dat het went zolang je de geteisterde ruimte niet uitgaat, dus voorlopig blijf ik hier maar even zitten op de bank :P.

Anyway, ben druk met mijn project en wat minder met de huis en tuindingen in het muizennest. Zit veel achter de computer en moet ook regelmatig op pad. Het maken van vragen voor interviews doet de hersentjes kraken. Dat wist ik wel, maar elke keer verbaast het me weer hoe makkelijk je niet een antwoord krijgt op dat wat je wilde weten. Foute vraagstelling. Gelukkig geldt ook hier het eeuwenoude gezegde: oefening baart kunst eej!

4 opmerkingen:

 1. Kan ik je dus best een fijne "kraamtijd" wensen in afwachting van de nog "te baren " juiste vragen .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heej Muisie, regent het bij jullie?
  Nee hier is het nog droog, we hadden zelfs mooi zonnig weertje vanmiddag!

  Sterkte met je vragen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een geluk in natte dagen: dat wij een klein hondje hebben! Hoewel ze bij haar eigen "winderigheid" ook zeer naar kan ruiken!
  Moeilijk he, de goede vragen stellen? Maar al doende leert men!

  BeantwoordenVerwijderen