Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 26 oktober 2009

Blaf

‘Hou eens op, das mijn afdeling’, snipte Sam geërgerd na m’n zoveelste blafsessie. Tssssss, kort lontje hoor. ‘Als je straks nog een lekker kauwbotje wilt zou ik maar een beetje inbinden, knul’, snapte ik terug, Ja hoor eens, als ie lullig wil doen kan ie het krijgen hoor!

Nèh, geintje natuurlijk. Wel lastig trouwens zo’n hoestje. Ik moet eigenlijk allemaal mensen bellen, maar dat heb ik maar even uitgesteld. Hallo, met Miep blaf, blaf, blaf blaf, ik wou graag even blafblafblaf…*ernstige schraapgeluiden* een afspraak maken... afijn, je snapt het wel. Misschien morgen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Verder alles ok. Ondertussen lijd ik overigens wel aan een ernstige neusaandoening. Dat wil zeggen, Sam heeft zichzelf ruggelings met een duik en schuifmove door een stuk gras gewerkt en toen ie weer op z’n poten stond was één kant van hem naarachtig groen. Nou ennuh de ervaring heeft geleerd dat een dergelijke tint stinkt als een in het nauw gedreven skunk… Kanonnen wat een meur..uhhh... geur!

Dus, tot zover struiners, moet nodig ff weg:

SAM ! blafblafblaf DOUCHEN!!!!! blafblaf NU!

(update gezien de reacties neu joh, geen koorts, geen rillingen, enz enz, gewoon een gronings blafje :P)

6 opmerkingen:

 1. Marian,
  Mag jij niet even voor waakhond spelen? Ik heb het een dag of tien gedaan, ondanks pillen van ome dokter. En 's nachts in de kamer in een stoel slapen. Krijg je; hionden mogen niet op bed.Als je te lang waakhond bent dan krijgt dat een repeterend karakter heb ik me door een expert laten vertellen. Dus toch maar een pilletje voor de pep. Een muis als waakhond maanden lang?..........kweenie, raar idee.
  Maar nu geen gekkigheid meer
  BETERSCHAP.
  Dag lief medemens,
  hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owowow... Toch geen binnenkomend Mexicaantje mag ik hopen?
  Zelf ben ik ook wel een beetje de stem kwijt, maar dat heeft mijns inziens een andere (meer feestelijke) reden.
  Misschien moeten wij ook gewoon even aan een kauwbotje...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woef woef...kom je even blaffend goede beterschap wensen wafwaf!!

  Ik mankeer nix maar voor de gezelligheid kom ik even een potje mee waffen !!Blafblaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ojee ojee, dat klinkt niet goed. Ik zou het huis toch ook even controleren op rondslingerende sombrero's en tortilla's enzo, want 't klinkt toch wat Mexicaans, dat geblaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor alle zekerheid toch maar even de stamboom van Sam onderzoeken op Mexicaanse straathond invloeden , dat blafje klinkt verdacht .....beterschap !

  BeantwoordenVerwijderen