Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 12 november 2009

Logeren

Nou, hartstikke leuk hoor een Minimuis in huis! Kan ook niet anders, want zo'n vrolijke uhh Fransina, kom je maar zelden tegen! En ze heeft het lang uitgehouden in de box. Knap, want thuis kan ze lekker rondkruipen op een groot kleed.

Sam stak zo nu en dan z'n neus even door de spijlen. Hij vond het allemaal wel een beetje apart wat daarbinnen gaande was. Kon ik hem geen ongelijk in geven. De geluiden die Minimuis momenteel uitstoot zijn enigzins verontrustend te noemen. Ze gromt als een gremietige walrus. Ik hoop dat dit stemexperiment van tijdelijke aard blijkt.

'Het kan toch niet zo zijn dat we nu niet gaan wandelen hè', mopperde de geplaagde viervoeter in de loop van de middag. De gekkerd. Tuurlijk wel. Kon Minimuis mooi eens even een kijkje nemen op het Groninger land. Nou, volgens mij beviel het wel.

Afijn, nu ligt ze in haar bedje te knorren (voorlopig in elk geval) als een beer in winterslaap. Ze was zo moe dat ze zonder één kik te geven in slaap is geknald. Heerlijk gezicht die slaaphouding vol overgave. Op de rug, hoofdje opzij, armpjes naar boven. Het moment voor de knal was ook de moeite waard. Tja, wie wordt er nou niet blij van zo'n lollig hoofd.

Afijn, nu ga ik er vandoor, want ik moet nog minstens 30 keer kijken of alles wel goed is met onze trol... ja hoor eens, tis de allereerste logeerpartij hoor!

5 opmerkingen:

 1. Veel plezier met de Minimuis!
  Dat er nog maar veel logeerpartijtjes mogen volgen!


  gr, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is spannend joh, als dit de eerste keer is!!

  Ze heeft er wel zin in zo te zien!Rozige wangetjes...ze gaat vast zoet slapen!!

  En Mamamuis of moet ik zeggen Omamuis, slaapt die vanacht ook goed, of ligt ze steeds te luisteren???

  Geniet er van, groetjes van die andere trotse Omi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow ja, zoals je omschrijft als zo'n kindje slaapt! Ik zie altijd het beeld van die uitgestrekte armpjes, de vuistjes langs de oortjes: mijn kinderen hadden altijd alle vingertjes gestrekt, behalve de ring- en middelvinger, die bogen terug richting handpalm....
  Ga slapen mens, die trol redt het wel vannacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik hoop voor jullie dat ik dat trolletje nooit te zien krijg want ik zou haar helemaal opeten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een schat, zou manlief bijna nog eens lief aankijken :)

  BeantwoordenVerwijderen