Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 13 november 2009

Slaapverwekkend?

De rust is weergekeerd in huize muis. Relatief gesproken dan, want alle inwonende dieren (met het blote oog waarneembaar bedoel ik dan) zitten elkaar te klieren. Hé dat rijmt. je kunt merken dat sinterklaas naderbij komt. Maar wat ik er mee zeggen wil, Minimuis is weer lekker bij papa en mama thuis.

We hebben de afgelopen nacht prima geslapen. Om een uur of vier bestelde Minimuis nog een flesje melk en daarna zocht ze haar bed weer op, om pas om half acht weer een kik te geven. Toen had ze het geloof ik een beetje koud, maar daar was wel een remedie voor. Lekker tussen opa en oma in.

Eerst lag ze wat te spartelen, maar daarna trok haar blik steeds meer richting Opa Muis, die nog helemaal van de wereld was. Ingespannen volgde ze zijn ademhaling en wierp een enkele keer een veelbetekendende blik op mij. 'Die kan er wel wat van hè oma', scheen ze er mee te willen te zeggen. Dat had ze goed gezien.

Maar niet veel later, overmant door de warmte en de hypnotiserende werking van de slaperd naast haar, vertrok Minimuis zelf weer naar dromenland. Hmmmm, kon ik nog lekker even een uurtje met m'n ogen dicht een beetje op de ronkers passen en lekker luisteren naar al die rust om me heen... Dawas genieten hoor!

3 opmerkingen:

 1. Zo te lezen een heel prettige Minimuis!
  Ow... de tijd dat mijn kindjes (want zelf nog lang geen oma) nog dat maatje hadden dat ze nog pasten in de holling van mijn lijf! Vooral tijdens een gestolen middagslaapje of zo...
  Nu vouwen zij MIJ op als ze willen! :-)
  Je klinkt als een errug gelukkige oma ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geluk; zo klein en groots tegelijk. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt zo te lezen een superweek achter de rug! En minimuis zag er ook heel tevreden uit!

  BeantwoordenVerwijderen