Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 9 november 2009

Op jacht

Zeeland heeft wel wat vind ik, maar dat is natuurlijk geen schokkende uitspraak voor iemand die zelf ook op het nogal platte land woont. Het was trouwens een zonovergoten (zon)dag, nog lang buiten gezeten! Zomer in november, I like it.

Donderdag blijft Minimuis voor het eerst slapen in het muizennest... s-p-p-p-p-pannend hoor. Maar de zaak moet nog wel even op orde gemaakt worden eej. Dus nu ben ik op jacht op het net naar een goedkope box en kinderstoel. Tis fijn om wat basisdingen te hebben en niet met allerlei handel te hoeven slepen. Een logeerbedje is er wel, dus das mooi!

Anyway, ga ik nou maar even de laatste vier engelkopkes van een pruik voorzien, die klagen steen en been van jaloersigheid op hun zusters. Zal het gekerm maar niet negeren, want als vrouwen kijven, vliegen de haren al gauw in het rond en wie is er dan weer terug bij af? Ik dus :P

5 opmerkingen:

 1. Jaja, kun je als oma toch maar mooi wéér beginnen met het volstouwen van je huis voor zo'n priegel! Heel veel plezier gewenst samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, wij kochten ooit een kinderstoel op de rommelmarkt. Netjes afgeschuurd en weer in de lak gezet.Nummer 4 kan er nu in! Loont de moeite,en dat voor een tientje!!
  Een box heb ik niet,mijn ervaring is dat ze daar toch haast niet inliggen, alleen de eerste maanden.Een kleed voldoet ook prima.
  Morgen zijn de 2 kleinste weer hier,gezellig.Het dametje heeft al 2 tandjes!!
  Veel plezier donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohhh wat leuk, een minimuis te logeren.
  Wat betreft de box: wij hebben bij opa & oma ook een box neer gezet. De kleine man heeft er amper in gelegen (of gezeten) en de box dient nu als opslagplaats voor speelsgoed als onze zoon er niet is :-)

  Groet,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou aan een box binnen 30 minuten van de woonstee kan ik je niet helpen.
  Maar die bench van Sam lijkt me voor een keertje ook wel iets voor Minimuis :-))

  BeantwoordenVerwijderen