Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 7 november 2009

Doet ie anders nooit!

'Zoek de baas', riep ik tegen Sam, want ik heb um geleerd dat Muisman de baas is. Nouja, zo heet ie voor Sam, ik ben de echte baas natuurlijk... maar weet het beestje veel wat dat woord betekent. Ik vind het gewoon leuk om te zeggen op de momenten dat Muisman thuiskomt bijvoorbeeld. 'De baas komt zo!' Spitst wittermans de oren en wacht tot ie de auto hoort. Lollig. Anyway, ik riep dus voor de leuk 'zoek de baas', en toen kwam er een kreet uit de slaapkamer, want Muisman lag nog in bed. Stond er in enen een heel groot beest bovenop hem. Goedemorgen!

Even wat anders. Ik ben alle engeltjes van een vette pruik aan het voorzien. Nu gonst het in kerstengelland van verontwaardiging. 'Ongehoord!, daar hadden wij vroeger niet mee thuis hoeven komen'. Ja hoor eens, ouwe zeurdoosjes, tijden veranderen. Ik heb ze vast een smoeltje gegeven met potlood voor het idee. De haren zijn van schapenwol. Heel verantwoord allemaal hoor. Maaruhm, nog 8 te gaan! Kan ik daarna aan jurkjes gaan denken. Wordt vervolgd dus, maar niet morgen, want dan ben ik langdurig op stap!Tot maandag!

7 opmerkingen:

 1. Wat een knappe engeltjes! Erg mooi, nu al ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee, die haartjes op die manier!!
  Al kan ik niet zien hoe ze vast blijven zitten.

  Ze worden vast leuk als ze of zijn!!

  Succes verder!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Ziet er (nu al) gelikt uit. Inspiratie, inspiratie, waar haal je het toch vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kom op je op het idee om zo de haren te maken. Goed zeg .ootmarsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien moet ik toch ook maar eens creabea wat zelf gaan maken. Maar de figuurzaag die laat ik links liggen..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow vind ze nu al super!!! Ga je ze ook verkopen Muis ten behoeve van totootje? Dan meld ik me alvast aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door, je steekt de wol door het gat een aantal keren van voor naar achter. Dan gaat het al vast zitten eigenlijk, gewoon door de hoeveelheid draad. Maar doordat je er vervolgens een staart van maakt, kan de wol helemaal geen kant meer op. De pony maak ik apart door van voor naar achteren kleine lusjes te maken die ik later doorknip.. Zoooww, ben je op de hoogte!

  Allen: ik vind ze nu ook al lollig, maar uhm, hoe het verder gaat moet ik nu nog ff uitvinden... die inspiratie henderijn is dus gewoon maar wat klojoën tot het wat lijkt!! :P

  Veel centjes.... ff afwachten wat het wordt hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen