Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 28 december 2009

Tegels liggen er warmpjes bij

Zo. Het zit. Daarmee bedoel ik mezelf, maar het had ook op de tegels kunnen slaan. Die zitten er in. Ik zit er op trouwens, das wel een verschil. Neejj, niet op de tegels, maar op de bank. Dat is fijn.

Gisteren al heul veul kleigrond geschept. Uit het huis, anders werd de vloer te hoog. Daarna wit zand weer in het huis gelepeld. Dat was vandaag. Maakte Muisman er een mooi vlak ondergrondje van. Konden daar de isolatieplaten op.

Die dingen hebben al heel wat meegemaakt. Eerst lagen ze bij iemand onder een zwembad. Das niet misselijk hoor. Droegen ze de last van het beton én het water. Afijn, er braken slechte tijden aan voor mega badkuip. de hele zaak werd opgebroken, maar de isolatieplaatjes mochten bij ons wonen. Werden ze eerst heel blij van, maar wisten zij veel dat ze wel een jaar of drie op een stapel in de tuin zouden bivakkeren, verstopt als waren ze iets om je voor te schamen.


Tsss... Anyway, vorig jaar keerde het tij. Mocht de hele bubs in de schuur. Om vast wat acclimatiseren als het ware.

Maar vandaag werd er dus geherinturrrreeedt (hep u geen herinurrreeeddur dan?). Als van ouds weer aan het werk. Lekker op de vloer en isoleren maar. Kekke zwarte tegel erop, gewicht mooi verdeeld. Wie doet ze wat. Wij voorlopig niks meer, zou ik willen zeggen. Nou moet muisman alleen nog dertig tegels op maat slijpen....

2 opmerkingen:

  1. Mooie tegels! En joh een jaar of drie valt heel erg mee. Hier schuift het tegelwerk steeds een jaartje vooruit, blijkbaar de goed herintrueder nog niet gevonden :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dus muisman is voolopig nog onder de pannen.......uhhhhh tegels bedoel ik!!Hihihi!!

    Hoeft die zich deze week ook niet te vervelen!!

    BeantwoordenVerwijderen