Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 16 januari 2010

Geld maakt vergeetachtig

Heb ik nou nooit, dat ik denk dat ik blut ben en dat er dan nog gewoon een paar miljoen ergens rond slingert. Ergens begrijp ik het wel die verloren spaarpotjes. Ja hoor eens, uit het oog uit het hart. Net als dat je een paar honderdjes tussen de washandjes legt en dat je ze dan na een jaar of 10 terug vindt. Want zeg nou zelf, wie wast zich nou nog met een washandje... zucht.

Over geld gesproken. M'n Kivakrediet brandt me in de zakken. De maandelijkse terugbetaalronde is geweest en ik kan 548 dollar gaan omzetten in niewe kivaatjes. Nou, wat zeur je toch weer ongeloveloos Miep, gewoon doen! Jaaaah , maar das nog niet zo makkelijk hoor, want de leninkjes zijn bijna op. Das alleen maar mooi natuurlijk, maar beperkt het aanbod wel. Ik ben namelijk niet de enige met dollartekens in de ogen. En nou zijn er geen bakkertjes en naaimachientjes voorradig. Tja, moet ik maar even geduld hebben eej.

Saaie verhalen hier. Komt omdat ik met de administratie in de weer ben geweest, doodt elke creativiteit. Anyway, nou ga ik maar eens wandelen met Sam. Misschien komen we nog een regenboog tegen en je weet wat je aan het eind ervan kunt vinden..... mocht dat zo zijn, kom ik nog wel met een update.

7 opmerkingen:

 1. 548 dollars.... Tsjeeeeee, ik had maar 7,50 nog staan, zal zo even kijken of er bij mij al wat uitbetaald is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk ik even staat er al weer 42,38 dollar. Wauw, kijken wie ik blij kan maken. Met twee mensen komt het totaal aan geholpen mensen op 25.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nu is het weer op.... Zal je niet langer lastig vallen, reactietechnisch gezien. Ik blog gewoon op mijn eigen blog verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hé ouwe spammer! Door het herinvesteren, krijg je steeds meer leningen en dus ook steeds in toenemende mate terugbetaald, dat merk jij nu ook steeds meer! Ik vind het echt magnefique!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat Ekstergeld blijft maar rondvliegen :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien zolang maar even op rente zetten tijdens het wachten ?????

  BeantwoordenVerwijderen