Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 22 januari 2010

Zal m'n pannetje 'ns aan het werk zetten

M'n nieuwe pannetje bakt niet onaardig zo het lijkt. Ik zal um met liefde behandelen. Niet in de afwasmachine, niet met scherpe roerijzers erin en kuisen met een zacht borsteltje.... Moet al een hoop schelen.

Heb vandaag een kookboek op marktplaats gekocht vol met beschrijvingen van lekkere gerechten uit India. De curry's en chapati's (soort pannekoekbrood zeg maar) vliegen je hier straks om de oren. Er staat ook van alles in over kruidenmengsels enzo! Het afgelopen tuinjaar heeft een hele pot korianderzaad opgeleverd. Moet ik Muisman even lief aankijken of ie er ff wat van wil malen met z'n kruidenmolentje. Korianderpoeder komt vast veel voor in de Indiaase keuken.

Anyway, ga ik nou ff masterchef kijken. Heb alle afleveringen van dit kookprogramma al gezien op de BBC, maar het blijft leuk, het volgen van die culinaire toppers! Als ik een fractie van hun gave had zou ik al heel blij zijn. Nouja, gelukkig bestaan er recepten.

3 opmerkingen:

 1. Niet in de afwasmachine??

  Wat een kapsones heeft die pan.....laat hem doen waar die voor gemaakt is, en anders weg met die handel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een anti-aanbaklaag wordt niet blij van een afwasmachine Doortje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bén al weg , met dat soort kruiden kies ik het hazenpad......

  BeantwoordenVerwijderen