Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 27 februari 2010

De volgende dag

Ik heb zaai en stekgrond in de auto liggen, dus het was heel goed mogelijk geweest dat dit blogje over zaaien zou gaan. Maarja, zo'n vers gezinslid trekt toch even extra aandacht naar zich toe.

Lotus sliep vannacht voor het eerst niet in de bench, dus die moest met regelmaat op z'n matje geroepen worden zeg maar. Elke voorbij schuivende kat was reden om toch even op te staan. Stel je voor dat ze feest gingen vieren zonder haar! Sam zag het pootwringend aan. die vond het maar onrustig zo.

Anyway, de volgende ochtend gingen we op stap. Voor het eerst los van de lijn in de nieuwe setting. We gingen met z'n vieren de deur uit en we kwamen ook weer met z'n vieren terug. Pfewwww. Maar wel dolle pret. Toen was Lotus zo moe dat ze van de weeromstuit helemaal hieperdepieper werd.

'Weet je wat jij en ik gaan doen meid', zei ik, 'We nemen jouw matje mee naar slaapkamer en dan ga jij daar een lekker tukje doen'. Ennuhh... nouja offer ik me wel op en ga ik ook even de binnenkant van m'n ogen bekijken. Ja je moet wat voor een ander over hebben eej. Maar het hielp wel. Gingen we daarna met z'n allen naar de schuur.

Er moest gezaagd en getimmerd worden. low budget bijzettafeltjes. Nou allebei geslaagd hoor. Zowel de 'hoe reageert ze op hard geluid' test als de timmerproducten. Die laatsten kunnen tot het schip met geld arriveert best een tijdje mee, onder het motto: hoeft niet mooi, als het is maar functioneel! (bewuste verhaspeling).

Voor Lotus en Sam foto's zie ook Muisman

5 opmerkingen:

 1. wat een leuke snuit heeft Lotus.Sam staat er naast als de grote beschermer. tis een heel mooi span. ootmarsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Honden zijn overigens wel welkom op de handwerkbeurs, dus als je dat nog tegenhoudt;) Ze mogen alleen niet hardlopen en zo. Konden wij als mensen daar ook niet hoor, dus die afspraak dat honden daar niet hard mogen, was ook wel praktisch bedacht zeg maar;)
  maar, zucht, wat is Lotus een schatje!
  groetjes, martine, die nu nog aan het uitpuffen is van gister, jeu wat een vrouwenmassa, met hier en daar een man:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ben je nu niet superblij met je totootje. Op de foto van Muisman te zien passen ze er samen goed in :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt warempel wel kamerbreed hoogpolig tapijt als het span samen op de grond ligt , ziet er gááf uit zo samen !

  BeantwoordenVerwijderen