Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 26 februari 2010

Sam gaat samenwonen

Ze is er hoor! De langverwachte hapsnavel. De dame komt uit een warm nest. Dat heeft voordelen en nadelen. Voordeel is dat je een met liefde behandeld hondje krijgt. Nadeel, dat het voor de mensen van dat nest heel moeilijk is om afstand te doen. Ik kan er helaas alleen maar tegenover zetten dat we goed voor haar zullen zorgen. Ze heet Lotus. Dus je snapt al wat dat wordt. Lootje natuurlijk. Sam en Lootje. Ik vind dat het goed klinkt. Vandaag stond in het teken van kennismaken. Petje af voor de katten die heel relaxed reageerden.

Wolf wilde een welkomskopje geven, maar daar schrok Lootje nogal van. De kleine Tijger stapt gewoon rond en vindt het allemaal wel best. De logeerkatten doen een enkel blaasje, maar dat mag geen naam hebben. Lotus op haar beurt heeft respect, snuffelt wat, maar jaagt niet na. Dat is knap, want ze heeft nooit eerder ervaring met wilde dieren opgedaan.

Anyway, na een hele middag achter elkaar aanjakkeren, waarbij vooral Sam zijn, uhmmm hoe zeg ik dat netjes, bilspieren overbelast heeft, zijn beide in de rust. Elk op hun eigen matje. Tis maar goed dat Lotus een stuk kleiner is, anders kon ik ze niet uit elkaar houden!

13 opmerkingen:

 1. Het is duidelijk , voorjaar komt eraan. LOVE IS IN THE AIR. Heb wat jullie kant opgeblazen zodat we morgen een dagje kunnen niksen. Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En wat fijn dat de eerste kennismaking goed is verlopen! Ik ben benieuwd naar de eerste streken van Lootje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat een geweldig nieuwe start zo! Hoewel je het er maar druk mee zult hebben: zo'n herder-soortje vraagt nogal wat opleiding! Is zij net zoals onze Kyra op mijn voorlaatste logje? Haha... vast niet! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje! Leuk dat ze het zo goed doet in the family:)

  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, wat leuk twee geliefden in huis! Proficiat met de gezinsuitbreiding.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, wat een leukerd. Gefeliciteerd met de nieuwe huisgenoot!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lootje geef eens een pootje.

  Mmm ik weet niet, dat hapsnavel / bekt nog niet lekker.

  Maar LO AF dat werkt vast. Maar om nou te zeggen dat ze er als een blaadje uitziet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Enne.... komt er nou binnenkort nog méér uitbreiding in het muizennest? Of is dat nog niet de bedoeling? Ik bedoel; Sam wil wel, zo te horen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! En mooi ook, twee van die prachtbeesten samen. Zal vast ook jullie idee geweest zijn ;-)
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een práchtig stelletje is het zo !
  Maar eh... het beestje gáát natuurlijk nog groeien en dus kan je dan misschien tóch problemen krijgen om ze te uit elkaar te houden ...zal ik even op biologieboekje toesturen over de verschillen tussen Samen Lotus;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding!
  Ze zien er prachtig uit met z'n tweetjes.

  BeantwoordenVerwijderen