Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 25 februari 2010

Niet volgens plan

De telefoon ging. Ik nam um op en ging weer zitten. Was ik even vergeten dat de kussens van de bank altijd wat inveren, zodat het pannetje met water voor de piepers omkieperde. Tssss en ik kon niet eens gillen, want dat zou wat raar overkomen aan de andere kant van de lijn. ik kan je vertellen, das een aparte sensatie.

Keerde ik het kussen eerst maar om. Vannacht kon het ding dan wel een nachtje rechtop staan om te drogen. Puut met aardappelen even wegleggen..... til ik de zak aan de dichte kant op, met de opening naar onderen... ik kan je zeggen, dan is vijf kilo best veel om op je knieën bij elkaar te zoeken.

Anyway, de auto moest nog even afgemeld worden bij de APK vandaag. Dat was gisteren niet gebeurd. Neem ik Sam even mee dacht ik, maar eerst konden we op weg er naar toe wel een wandelingetje maken. Komt het beest even later met een kop en nek vol geelachtige smurrie aanzetten... en stinken! Ik kan je melden, dat is niet echt een fijne timing.

Hoe dan ook. Ik deed na m'n ongewilde bad droge kleren aan en Sam wordt nu gebadderd. Komt mooi uit. Morgen moet ie er piekfijn uitzien want uhhhh.... *geheimzinnige fluistertoon* dan komt z'n vriendinnetje!

update: Sam heeft het een beetje koud. Dan maar even een dekentje eej :P

7 opmerkingen:

 1. aaach , wat een lief plaatje !
  het was niet helemáá je most lucky day hé! Whahahaha ,ik zie het vóór me !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach gos, dan hebben ze het hier maar slecht... Die van ons hebben vanmiddag ook gerold in (mensen?)poep! Bah, bah, bah!!! Dus thuisgekomen moest er gebadderd en geshampood worden! En ze moesten gewoon op hun eigen kleedje drogen. Niks niet eronder, gewoon erop!
  Maar wel fijn dat hij er goed uitziet voor zijn vriendinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhhh...en Sammie had nog wel zijn beste aftershave opgesnort!
  Dus we gaan voortaan dubbel zien! Jammer dat ik nog even moet wachten om haar live te bekijken...
  :( Worden er twee stinkend verwend...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wat spannend, hopelijk vind Sam zijn vriendinnetje de liefste van de hele wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een pechdag had je! Dan kan het in ieder geval alleen nog maar beter worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dat toch voor iets raars, dat honden zo door de viezigheid rollen...
  Je had er al met al maar pech mee. :S

  Ach, it only gets better!

  BeantwoordenVerwijderen