Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 24 februari 2010

Meer een blokstukje


Gisteren de auto naar de kwikfit gebracht. Gingen Sam en ik lopende terug naar huis. Nouja, we begonnen gewoon en dan zou Muisman proberen om ons vanuit zijn werk, gaande de rit op te pikken. Kwamen we toch nog een kilometertje of acht voor het rode totootje in ons vizier verscheen. 7,83 km om precies te zijn na meting. Toch lollig als je je parcour zo na kunt lopen op google earth eej en je wordt er niet moe van.

Ik moet nog even wat vragen trouwens. We wonnen met de postcodeloterij een prijsje: een half jaar lidmaatschap van 100%NL. Ik weet nu al, dat blad gaat gewoon ongelezen richting papiermand. Dus je voelt um al aankomen. Ik heb 2 abonnementen. Dus als je denkt. Hééé das wat voor mij, meld het dan even. Er stond in de begeleidende brief dat het lidmaatschap overdraagbaar was. Dus. Laat het even weten ja? Dan activeer ik deze superprijs. Kost mij geen cent ennuh... jou dan ook niet!

8 opmerkingen:

 1. geld dat lidmaatschap alleen voor Nederland? Als het ook naar het buitenland gestuurd wordt hoe ik me aanbevolen. Wat het wandelen betreft wij gaan ook een dezer dagen weer beginnen, lekker, we laten ons dan afzetten en lopen dan naar huis. Verleden jaar liepen we zo iedere dag 12 km. Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. we gaan het gewoon proberen Ciska! Ja laten afzetten is ook leuk, dan ben je meteen ergens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker is dat lopen, he!

  Ook een hobby van mij. Gedachten op nul en lopen maar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee hoor ik hoef geen blad, ik heb net een heleboel oud papier weggedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mama Muis heb je een email adres, zodt ik m,n adres kan doorgeven. Zal nog een verrassing voor je zijn. Lekkere oppasdag gehad vandaag? Gr. Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik verheug me ook al op de zomeravonden Door, dat loopt ook zo lekker!

  Vergaat mij net zo Min!

  Als je rechtsboven naar mijn profiel gaat Ciska, dan kun je volledig profiel weergeven aanklikken. daar staat links in vette letters: email. Als je dat aanklikt dan kun je me mailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is een leuke tippel ,ik kwam vandaag niet verder dan 3 km en dát was dan nog op het apparaat in de sportschool !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maar aan jou kan ik niet tipp(el)en Riet, jij hebt de Nijmeegse vierdaagse gelopen!

  BeantwoordenVerwijderen