Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 23 februari 2010

Kadeutje


Zo leuk joh. Zat er vanmorgen zomaar een kadeutje in m'n brievenbus. Johanna (aka tante Nans) had van mij een paar exemplaren van het blad Moestuin gekregen. Dat had nog heel wat voeten in de aarde trouwens. Ik stuurde mijn nieuwe nog in folie zittende exemplaar door zonder postzegels, maar tante post hing er geen portokostenbriefje aan, welnee ze zei; 'bekijk het maar, ik lees dat blad lekker zelf'. Na ruim een week wachten was er nog niks binnen. Anyway, toen deed ik er een paar in een envelop en daarna ging het wel goed. Dûh.

Anyway, kreeg ik zomaar als dank een hele mooie sleutelhanger met een foto van Minimuis! Zo grappig. Made by juultje stond er op het kaartje.... dacht ik heul even dat Tante Nans ook Juultje was, maar na een korte zoektocht zag ik dat Juultje komt van Judith... En het zijn nog zussen ook.

Had je dat mooie dingetje niet even uit de verpakking kunnen halen voor de foto, Miep? Neeheeeeh, dat kon niet. Snap dat dan. Wil het nog heul even in tact laten! Veuls te leuk!

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je de sleutelhanger leuk vind. Geniet ervan.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuke sleutelhanger mama muis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om mijn naam en blog hier te lezen.
  Fijn dat de sleutelhanger in de smaak valt.

  Groetjes Juultje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En óf dat leuk is ,maar eh.... minimuis heeft dus zéker niet achteraan gestaan toen de oortjes uitgedeeld werden ..... dácht ik het niet toen er geen verjaardagsfoto's kwamen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen