Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 1 februari 2010

En die hordes zijn ook niet noemenswaardig..

Ik heb nog een axe-effect ontdekt hoor! Een axe-effect ja. Dat je als man hordes vrouwen achter je aankrijgt, van de reclààààme weet je wel, maar dan nog een bijwerking begrijp je? Niet van de deodorantvariant, maar van een familielid; de douchegel.

Moet je horen. Muisman kreeg wat van dat spul als sinterklaaskadootje op z'n werk (evenals alle andere mannen hoor, dus het was geen hint :P) Anyway, ik doe niet aan productdiscriminatie eej. Wat op het badkamerplanchetje staat wordt gewoon gebruikt, maakt niet uit voor welke sexe zal ik maar zeggen!

Nou, suf spul joh. Gooi je wat op je hand, wl je een deel overhevelen naar je andere hand, of richting oksel, glijdt steevast de helft eraf en verdwijnt in het afvoerputje. Een roze gelspoor van hier tot tokio, maar nog geen greintje schoner. Nôhhh, is toch van een ongehoorde verspilling?!!! Want ondertussen is zo'n flutflaconnetje gewoon twee keer zo snel leeg.

En waarom horen we nooit wat over dit megaprobleem? Omdat mannen zich er voor schamen vermoed ik. Tja, dat moet wel. Kun je naturlijk niet mee aankomen onder de douche bij je sportclub. Owwww, chips, is alweer m'n gelletje gevallen. Welnee, dat moet lijken of het zo hoort. Kijk die axe-man weer 'ns smijten met z'n handel, die heeft zeker veel te makken!

Of als babbel-item op het werk. Kan natuurlijk ook niet!. Je hoort het gnuiven al van de stoere collega's. Wat een watje, neeeehhhh dat heb ik nou nooit, dat ut valt ofzo, welnee! (en ondertussen groeien de neuzen waar je bijstaat). Tjongejonge zeg, Zo houwen we de zaak mooi in stand!

Afijn, tis een hinderlijk effect, en alles behalve consumindervriendelijk. Ik zou daarom van de daken willen schreeuwen: MANNEN KOM ER EENS VOOR UIT! Te beginnen met Muisman nou ik er over nadenk, want die heb ik er ook nog niet over gehoord... Straks 'ns ff aan de tand voelen.

Tis toch ongeloveloos!

8 opmerkingen:

 1. Consumindertip: Giet gel over in een leeg handzeepflacon met pompje. Is geen garantie dat die smurrie alsnog het hazepad richting doucheputje zoekt, maar dan zal het niet zo'n sliert zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En natuurlijk één hand onder dat pompje houden en met de ander gel pompen. Maar goed dat lijkt me logisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik vind dat 'zullie' dat dan maar in een flaconnetje met pompje moeten doen! (maar wel een goede consumindertip min!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. blijkbaar gebruikt de ware axeman een washandje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ghegheh, wie wil er dan nog axeman zijn Ilja!! Washandjes is zóóóóó 1954 :P

  (ennuh ALLEN: Muisman heeft net bevestigd wat ik al vastgesteld had en hij had nie eens nie m'n blogje gelezen)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. SSSttt, Henk is nog héél erg 1954 .... weet niéts van dit soort zaken en gáát voor gewoon een stuk vétte zeep en een washandje !
  Zelf gebruik in helemaal geen zeep onder de douche ,over consuminderen gesproken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Das best wel dapper van Henk, Riet, want wat ik me vooral herinner van een gewoon stukje zeep is dat je huid daarna aanvoelt als gestijfseld. Brrrr (of heeft vette zeep die bijwerking niet *fluister verder* tja, vette zeep is dan ook zo 1954, dakanknie weten hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Henk heeft daar blijkbaar geen last van maar ja , hij is ook zó 1936 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen