Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 2 februari 2010

Rustige aftrap

D'r is een bodempje gelegd voor het nieuwe tuinseizoen, want ik heb de zie-zoe-zaad besteld! talalalallaaalllaa! Als het weer wat minder vriezend wordt zal Bustani, want daar heb ik ze van, me de 'groentetjes-to-be' toezenden. Netjes verpakt en vaak met een beschrijving van het hoe, wat en waarom erbij en ook nog 'ns niet duur. Helemaal top. Als de envelop binnenkomt laat ik het nog wel even zien met een fotootje.

Stiekem ook alweer wat tweedehands tuinkasjes zitten kijken.. Maakt niet uit of er ooit wat gekocht wordt, dromen en plannen maken is ook leuk. En je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Zou ik de koe zijn zeker? Nou fraai weer zo'n vergelijking.

Muisman heeft ondertussen een paar meter peperzaad besteld (bij wijze van dan eej). Zijn kweek komt op een hoger plan te staan met een heus 'rockwool' experiment. Een soort steen of glaswol, waar je op schijnt te kunnen telen. Nou ben benieuwd. Kijk en leer is het gezegde. (een ander gezegde is kijk en huiver, maar dat is hopelijk niet van toepassing).

Anyway, al gemerkt dat het een stuk langer licht is 's avonds? Ik bedoel maar!

5 opmerkingen:

 1. ;-) Als het goed is, liggen ze morgen bij je in de bus. Is Muisman ook actief op het chilipeperforum? Daar zitten meer mensen die met RW, LED-verlichting en weet ik wat voor dingen allemaal hun pepertjes kweken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha leuk Bustani, morgen al dingetjes op de deurmat! Super!
  Nee Muisman is nog niet aan het forummen, maar misschien komt dat nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh lekker prutsen in de tuin, zo zin in...
  Heb voordat de sneeuw viel de voortuin nog getrakteerd op cacaodoppen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verheug me er al weer op. Héél leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja klopt , kwart voor 6 gingen de lichtjes pas aan ,buiten kon je toen nog bést een hand voor ogen zien zónder lampjes! Toch eens op zoek naar de tulpenbolletjes .......

  BeantwoordenVerwijderen