Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 3 februari 2010

Ha postbode!

Ik lag onder de brievenbus en kreeg een enorm pak op m'n kop. Oja, was ook zo, vandaag zou de nieuwe voeding komen voor m'n schootkussentje, alias laptop. Krakkemikkig beestje, maar nog niet stijf en stram genoeg voor een nieuwe. Dat zou ook een rib uit m'n lijf zijn trouwens en op lichamelijke ongemakken zitten we zo met het nieuwe tuinseizoen voor de deur niet op te wachten eej.

Maar goed, de voeding van de laptop had een breukje in de kabel en moest vervangen. Dus zo geschiedde. Kreeg het ding niet echt op m'n kop hoor, want ik moest open doen voor ontvangst. Even tekenen graag. Op een heus electronisch krabbeldingetje. Lollig. Dat kan toch maar mooi allemaal tegenwoordig. Al had de vraag 'postbode, keert u zich even om want dan kan ik een krabbeltje op uw rug zetten', ook wel wat.

Anyway, nou lag ik op de deurmat omdat ik de zaadjes verwachtte van Bustani (zie gisteren). Nou die kwamen ook! Super verzorgd weer. Kheb heul veul tomaten bij haar besteld dit jaar. Ik ga eens even helemaal los met die dingen. Als toetje kwamen de kleine monstransboontjes van Doortje ook nog binnen! Leuk! Dank je wel Doortje en tot wederdienst bereid! (nou stond in haar blogje dat ze ze nog niet gegeten had, hoop ik toch niet dat ik proefmuis ben :P)

6 opmerkingen:

 1. Ze zijn goed aangekomen zie ik! Mooi! Weet je al wanneer je gaat zaaien? Het feest kan nu beginnen ;-)
  Dat elektronisch tekenen vind ik maar niks. Het is net niet mijn eigen handtekening op dat ding, zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat ze al bij je gearriveerd zijn.
  En idd omdat ik maar 3 boontjes kreeg, en ze veel te laat gezaaid konden worden, durfde ik het risico niet te nemen.Als ik geweten had dat de zomer zo eindeloos ging duren, ja dan.....

  Maar dan had ik nu niet zo royaal kunnen delen!!
  Dat is ook wel weer zo!
  Maar we hopen er dit jaar toch van te kunnen smikkelen!

  Succes ermee, he Miep!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via mijn werk is "electronisch krabbelen" bij mij al flink ingeburgerd. Het is ook (uiteindelijk) best een mooi systeem. Het kan allemaal internet-gewijs worden verwerkt en dat komt vaak mooi uit. Maar dat terzijde.
  Jij kunt in elk geval weer lekker aan de gang, laptops-gewijs en zaadjes-aangaande!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zaadjes zien er zo gezellig uit. Ik heb meteen maar even een bestelling (kje) geplaatst. Grappig eigenlijk geen mond op mond reclame, maar blog op blog reclame.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Duurt niet zo lang meer Bustani, dan ga ik los!

  Wanneer kan ik ze eigenlijk het beste zaaien Door?

  laptops-gewijs en zaadjes-aangaande, tjonge, dat vink nou nog eens mooi gezegd Libra!

  Dat vind ik nou echt superleuk om te horen, Veel centjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja , hier krijg je een randstedeling niet warm mee ,de groenteman moet óók leven toch.-)

  BeantwoordenVerwijderen