Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 4 februari 2010

Zicht

Beetje weinig zicht vandaag. Ik liep de hele dag in een soort van witte wolk, maar een uitgang was er niet. Mist is één van de weersomstandigheden waar ik op den duur wat ibbel van word. Op een gegeven moment (na een uurtje of drie) verlang ik er naar, weer wat verder te kunnen kijken dan pakweg 100 meter. Geldt ook voor bergen trouwens. Leuk voor een tijdje (ach doe eens gek, weekje of twee), maar op den duur staan ze eigenlijk wat in het zicht zeg maar. En verder wil je na een poosje ook wel eens rechttoe rechtaan naar een volgende stek, in plaats van slingerend en draaiend rond een wat groot uitgevallen steenhoop. Maar dit terzijde.

Afijn, hoezo bergen, voorlopig ben ik veel binnen. Achter m'n werktafeltje luister ik naar geluidsbestandjes van de filmopnames (interviews) die we gemaakt hebben en selecteer bruikbare quotes en info. Daar maak ik dan scriptjes van. Als er een eerste versie in de steigers staat mag de montagevrouw er mee aan de slag om er iets moois van te maken. Dat is Lot, je weet wel, die met die roze bril. Na verloop van tijd komt er dan een product en daarna begint het schaven, schuiven en sch... uhh, ja dat was leuk geweest, maar meer schsss zijn er niet. Alhoewel, schuren kan nog. Maar we puzzelen net zo lang tot het verhaal en de beelden kloppen wou ik maar zeggen. Das leuk werk.

Nouja, verder weet ik het ook niet. Ik denk, dat meld ik 'ns even op deze zonderzichtdag :P

4 opmerkingen:

 1. O ja , dát ken ik ! We reden ooit in Friesland tegen zo'n mega grote witte muur aan ,angstaanjagend in een auto op onbekend terrein !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Raar landje ons landje: geen BEETJE mist gehad hier!
  Van bergen houd ik niet: kan het nooit goed duiden, maar ik vind ze bedreigend...
  Wel fijn dat je aan de gang kon met die EsCeeHaa...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mist en bergen vind ik ook maar niks. Ik moet ook uitkijk hebben zeg maar! Leuke stukjes heb je weer geschreven. Ik liep wat achter, maar ben weer helemaal bij.

  groetjes, martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel geen mist hiero! Noe, das oohk roar! Ik zie ja helemaal zitten trouwens op je werkplekje. Aan zo'n minitafeltjes van de-met-grote-computers-eronder-werktafel-vol-aantekeningen-in kraaienpoothandschrift- veel-pennen-rondgeslingerd- en-koptelefoon-op-ut-hoofd- afdeling he. Mij niet vreemd...

  BeantwoordenVerwijderen