Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 5 februari 2010

Niet op 3 Miep, maar op 2

'Uhhh... hoeveel tijd heb je eigenlijk opgenomen voor de film begon?', vroeg Muisman en keek met een zorgelijk gezicht naar voorbijhupsende teletubbies op het beeldscherm', 'ik zit nu op zo'n 45 minuten vooruit spoelen en ik zie nog geen speelfilm'.

ÓH OOOOOH...

Gatsie, zouden we ons gisteravond breeduit installeren voor een Chinese rolprent die de middag ervoor uitgezonden was, had ik per abuis de verkeerde zender getaped. Nie grappig eej.

Toen hebben we, omdat er persé bewegend beeld gekeken moest worden, naar een suffe serie zitten loeren. Of eigenlijk meer, zoals Zoon Muis het een keer twitterend omschreef: 'We kijken reclame onderbroken door een stukje film', nou, zo was het met dit kijkevenement ook. Bij de wilde konijnen af eigenlijk. Reclamebraaksel, *raar hoog stemmetje* daar zou de regering eens wat aan moeten doen!

Anyway, even wat anders. Straks maar eens al het overgebleven zaad van vorig jaar bekijken. kan ik het hier en daar aanvullen met nog wat koophandel. Zonde om de restjes weg te gooien, als er nog best eens plantjes uit zouden kunnen groeien!

4 opmerkingen:

 1. Nou ik zet het geluid gewoon uit bij reclamebraaksel, ga koffiezetten of even naar het kleine kamertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig ben ik niet de enige die een verkeerde zender programmeerd. Dat is altijd wel balen.
  Maar vaak komt er een paar dagen later een herhaling en dan heb je kans om het goed te doen.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O herkenning! Niets zo erg als er even lekker voor gaan zitten en dan bemerken dat het niet helemaal gelukt is... aaarrrggg....
  Ik neem al jaren niets meer op: heb toch geen tijd om er naar te kijken. En uitzending-gemist punt-ennel is tegenwoordig een mooie uitwijker!
  Uit je volgende log blijkt wel dat die zaad-uitzoekerij (vooralsnog) zijn vruchten heeft afgeworpen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tapen is inderdaad een prima optie om de reclame te slim af te zijn .... moet je 'm wél op de goede zender zetten muts .....( zit met schaamrood op de kaken want is zélf óók zo'n muts )

  BeantwoordenVerwijderen