Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 22 maart 2010

Davos

Het leek hier wel een sanatorium, op het gekuchel na dan. De schuifdeuren open, zonnetje door de ramen, briesje door de kamer, patiëntje warm aangekleed op een bed en twee witjassen renden zo nu en dan naar binnen. Niet dat ze oog voor mij hadden hoor, welnee. Alleen maar voor elkaar en elkaars botje/kongetje/stokje/gestolen sokje/speultje/balletje etc. Dus ze renden net zo hard de kamer weer uit. Ik had om eerlijk te zijn ook niet zoveel oog voor hen hoor. Welnee, zolang ik niet al teveel hoef te lopen gaat het beregoed, dus ik heb lekker liggen werken aan m'n project.

Anyway, even een fotootje van de beide snavels terwijl ze bezig zijn met het ochtendritueel. Zo vreselijk leuk om te zien dat ze gezellig wat met elkaar liggen te happerdehappen. Steeds vergeten om het filmtoestel klaar te leggen natuurlijk, maar ik heb het nu in de buurt. Dus binnenkort sla ik toe!

Deze foto is bij nader inzien van een tussenknuffelpartij hoor ik net uit betrouwbare bron. Ik geloof dat het evenement niet veel later uitliep op een woeste achtervolging. Achja, as ge maar leut hebt eej!

Bij Muisman staan nog wat foto's. Ook wat nieuwe peperdingetjes geloof ik. Das altijd leuk. Als je daar bent en op een foto klikt, wordt ie groter en als je er dan nog eens op klikt, opent een apart venster. Dat kijkt wel leuk vind ik zelf.

3 opmerkingen:

 1. Beterschap met je rug!!! Worden die 2 witte tornado's nu niet hartstikke gek nu je geen kilometers met ze kan lopen, wel een lief plaatje zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denkjoe, Mucho! Nou,Muisman neemt ze aan het eind van de dag wel mee en verder is het weer best goed. Dan zet ik de deuren open en dan kunnen ze de slaapkamer in, door de kamer, keuken, het serretje, naar buiten op het speelplein en dan weer de slaapkamer in, door de kamer etc. etec. etc. ets. Dus op een bepaalde manier worden ze wel dol. Ik heb al gezegd, loop een keertje tegen de klok in! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtig stel zo op het plaatje , ik moet er eigenlijk toch niet aan dénken dat het span zo door het huis loopt te denderen ,maar dat zegt waarschijnlijk meer iets over de afmetingen van mijn woonplek en de jouwe dan over mijn verdaargzaamheid;-)
  beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen