Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 21 maart 2010

Oud nieuws

Vorig jaar hield ik een lijstje bij van de moestuinopbrengst, maar die opsomming moet eigenlijk nog aangevuld worden met overheerlijke preitjes. Ik trek ze met genoegen uit de grond. Ondanks de roest, die naar ik laatst begreep van Jamie Olivers tuinman, door droogte komt, zijn het best aardige knapen geworden. FF lekker wassen, fijnsnijden en roerbakken... hmmm... in euries zal de winst wel meevallen, maar qua smaak de jackpot hoor!

Anyway, ik zou vandaag flink wat zaaien en m'n aardappelveldje uhmm.... aardappelveldjeklaar maken zeg maar. Nou, eerst het klinkerpadje gerooid dat Muisman met veel liefde de vorige zomer maakte. Ja, de boom waar ie omheen lag is weg, dus nou lag dat paadje daar een beetje in de weg eej (een paadje wat in de weg ligt... taal is gek). Dus dat paadje moest....weg. En waar een wil is is ook een weg, dus je begrijpt dat één en ander snel in z'n werk ging.

Maar goed. Na wat klinkerwerpen en een stukje spitten ging het helemaal mis zeg. Ruggetje. Soooo what else is new. Dus nu strompel ik weer als een 100jarige door huis. Soms duurt het een dag, soms een week. Ik zeg: BALEN!

11 opmerkingen:

 1. Tuinen is niet gezond voor een mens. Hier lopen er ook 2 rond met een rug van een honderdjarige. Gras wat geen gras is moest er uit en als het goed is over een paar dagen opnieuw inzaaien. Geniet van de massage vanaovond en ander s ibuprofen. LOL. gr. Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ai, wat een narigheid...
  (Stiekem denk ik: ha eindelijk! Je straf voor die enorme energie die jij elke dag maar weer opbrengt!) (Maar dit is stiekem he ;-) ).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach gos, en dat van 1 enkel klinkerpaadje, hmm zeker de jongste al niet meer? Massage klinkt goed? ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee honderdjarige ruggen bij jou Ciska, hmmm, das niet handig met al dat werk!

  Das toch een beetje een misverstand hoor Libra, dat idee van enorme energie enzo...nouja er zijn ergere misverstanden

  Ha Angeli: Grapjas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk is je rug weer snel herstel!
  Lekker warm bad wil ook wel helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. PIjnlijk! En vervelend, vooral als je van alles wilt doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoop ik ook Min, want dit is niks!

  Jij hebt het helemaal geschoten Liesje en nou valt het oppassen op minimuis morgen ook in het water...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe gaat het met Sam?

  Sterkte met je rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. HA Annette! Dank! Met Sam gaat het weer helemaal goed. Hij is z'n darmproblemen weer helemaal kwijt. Gelukkig maar eej!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Denk nou de volgende keer bij zo'n dwarsliggend pad "je kan m'n rug op " en zoek iemand anders die er z'n rug op wil kraken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaaahhhh pijn in de rug.... Megavervelend. Snel weer opknappen. Gelukkig lukt typen je nog wel :0

  BeantwoordenVerwijderen