Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 20 maart 2010

Onder dak


Langzaam komen er groene sprietjes te voorschijn in de bakjes met voorzaaisel. Ik denk dat ik er een stuk of zeven heb, keer 10 potjes erin en in elk potje 4 zaadjes. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te weten dat ik straks HEUL VEUL potjes nodig heb om al die potentiƫle groenteproducenten onderdak te geven, in het kader van begeleiding richting volwassenheid.

Veel paprika en tomaat dit jaar, dat schreef ik laatst al. Nou zag ik deze advertentie
en dat lijkt me eigenlijk wel wat. Een kas van drie en een halve meter lang en iets meer dan 2 meter breed. Daar zou een deel van die nachtschadeplantjes zich wel eens heel happy in kunnen gaan voelen.

Tja en een oud gezegde luidt; Zijn de plantjes happy, dan is muis ook blij. Dus. Nou ben ik over niet al te lange tijd jarig, dus ik denk dat ik al een ideetje heb wat ik aan Muisman en de muizenpap en mam zou kunnen vragen.....

7 opmerkingen:

 1. is een verjaardagsvoorschot misschien een ideetje? Kun je tot die tijd als het nodig is bepaalde witharige wezens wat ''volwassenheidsbegeleiding'' geven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, Akelein, jij denkt dat vierpotigen er dwars doorheen gaan stampen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja extra ruimte is iets wat we allemaal wel zoeken, alhoewel we het hier aardig onder controle hebben. Vandaag hadden we alleen te kampen met het probleem dat afspraak hier geen afspraak is, maw voldoende matriaal, voldoende werkmensen alleen geen aannemer. Jammer de bammer, nieuwe ronde , nieuwe kansen. Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is behoorlijk irritant natuurlijk, als je voor werkzaamheden van een ander afhankelijk bent en ze komen niet opdagen.... hoop dat de nieuwe ronde snel van start gaat Ciska!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou dat ga ik zeker niet voor mijn verjaardag te vragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou voor het voorstel van Akelein gaan want inderdaad is zo'n kasje "kaasje" lijkt me voor grote witharige tuinspelers !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. misschien volgend jaar wel Min, nu was je toch te laat geweest (gefeliciteerd met je verjaardag trouwens!)

  Hmmmm.... ik zal het voorstel in de groep gooien Riet!

  BeantwoordenVerwijderen