Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 6 maart 2010

Overzichtelijk

Ik heb ze op een rijtje hoor. De hele zaadhandelinfo in een excelbestand verdeeld in rubriekjes. Naam van de groente, zaaitijd, volle grond, voorzaaien... Muisman heeft er even wat code aangehangen zodat ik alles kan sorteren. Wat moet ik nu eerst voorzaaien denk ik dan en met een druk op de knop staat de benodigde info bovenaan. Leuk niet?

'Muisman. je moet een heel oud mannetje worden' zeg ik altijd, 'want als hier het digitale annex programmeeroerwoud in het honderd loopt, zit ik met m'n handen in het haar'. 'Das goed', antwoordt ie dan. Wat kan ik zeggen eej, tis een kanjer.

Anyway, ik dacht dat ik veuls te laat was, maar dat valt reuze mee. En de paprikazaadjes vertel ik wel dat het nog februari is. Dat geloven ze vast. Sterker nog, januari pikken ze zonder meer. Tis hier nog steeds een witte wereld namelijk....
Ongeloveloos!

Oja, morgen gaat het gebeuren, dan ga ik eindelijk voorzaaien! Wie zegt 'dat zal tijd worden', sla ik met een prei op z'n kop. Die staan er namelijk erg goed bij.

4 opmerkingen:

 1. Mama muis doe maar kallem an hoor. Bij mij zitten de paprika's en pepers ook net in het voorzaaibakje. En ik wil je wel helpen meppen ik heb ook nog wel prei in mijn tuin.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig ik verheug me op de prei, ...euh nee ik bedoel natuurlijk die paprika's duhuuh hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is het om te zaaien wel "handig" als de vorst uit de grond is en zo klinkt het niet hier op je logje met al die wittigheid die blijft liggen .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In de krant alhier stond een heel artikel over de makkelijke moestuin en ik heb nog wel wat plankjes waar ik een bak van kan maken...

  BeantwoordenVerwijderen