Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 15 april 2010

Geen wol , geen bij

Zo jammer joh. Had ik de mevrouw van de gratis af te halen schapenwol gevraagd of ze de vachtjes nog had,antwoordt ze JA. Mail ik tot twee keer toe wanneer ik het dan kan komen halen, krijg ik geen reactie.

Hoop niet dat er iets met mijn email is. Tot nu toe had ik eigenlijk geen problemen, maar aan de andere kant als je geen mensen voor de wol wilt, dan is toch het eenvoudigste om te zeggen dat de handel al weg is eej. Pff, en om er nu een derde keer achteraan te mailen....

Afijn, ik zag net nog een advertentie, van iemand, ik denk zo'n beetje om de hoek, misschien dat ik daar werk van ga maken. Deze vachten kosten 5 euro. Is ook niet veel natuurlijk.

Dit bijtje had vanmorgen een surrealistisch uitkijkje. Ik had um gevangen in een glas, want bijtjes zijn binnen niet welkom. Hooguit bezige, maar dan moeten ze papierige eigenschappen hebben of op twee benen rondlopen. Deze bumbelde en had vleugels. Nou speelt ie weer buiten met z'n maten. Heeft ie wel om over op te zoemen, de blaaskaak!

2 opmerkingen:

  1. Zuinig op zijn hoor die bijtjes , heb je héél hard nodig in de tuin !
    Vreemde zaak met die vachtjes , misschien toch even je mail controleren op 'n werking bij een familielid met leesbevestiging !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen bij maar een hommel ;-)

    Wordt toch eens tijd dat je het verschil gaat zien denk ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen