Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 2 april 2010

Ik zal vast een muur leegmaken voor de komende jaren


Dat duurde lang zeg. Blogger had een storing en ik kon geen nieuw bericht uploaden. Had ik bijna niet Minimuis haar allereerste paasknutselwerkje kunnen laten zien dat ik kreeg. 'Ze heeft de lijmkwast zelf vastgehouden', had de dagopvangleidster gezegd. Ja, dat geloof ik onmiddelijk. Zelden is een paaskuiken zo nagelvast op een achtergrond geplakt.

Wat is ze toch knap die Minimuis. En ook heel lief natuurlijk, want zo'n vogel in een eivormpje, dat knipt ze met twee vingers in de neus. Maar dat doet Minimuis dan niet hè, welnee, gun zo'n juf ook een verzetje, denkt ze dan. Heel sociaal!

Afijn. Ze ligt nu met rode wangen in haar bedje en slaapt als een roos. Mag ook wel, want we hebben lekker veel gedaan vandaag. Denk eigenlijk dat ik zelf straks ook een bos bijelkaar ga zagen.

5 opmerkingen:

 1. Geweldig toch? Ik had gisteren met de 2 en bijna 3- jarigen een paaswerkje gemaakt en samen voor de net 1-jarige ook eentje. En juist zijn mama was ongeveer ontroerd door zo'n prachtige knutsel van haar wonderkind! Het gaat om het idee...Hij genoot wel van het kijken naar de anderen en het gezellig bij elkaar zitten.
  Wie weet wat minimuis allemaal opgeslagen heeft in haar hersentjes, binnenkort zul je versteld staan... Misschien heeft ze juf-aspiraties, ze weet ze nu al aan het werk te krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niks ii=s mooier als kunst door je eigen (klein)kinderen gemaakt. Maar ik vraag me af of je aan een muur wel genoeg zal hebben met de vroege start van produceren. Doe net als ik, bouw er gewoon nog een kamer bij. LOL. Het knutselen aan huis is even een weekje opgeschoven door het mooie weer moest er eerst in de tuin gewerkt worden en vanaf maandag wordt er regen voorspeld .....dus mooi weer om te klussen . Hele fijne Paasdagen toegewenst, gr. Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat ze dit doen, je hebt idd wel drie muren nodig straks.Minimuis zal nog veel langer in staat zijn juffen te motiveren;) En op een gegeven moment komt er dan die dag; zelluf doen. Ook een leuke periode:) maar euh ik wil niet vervelend doen, maar waar is de foto van Minimuis met staartje?

  groetjes, en hele fijne paasdagen! Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De paaskuiken is ontzettend goed gelukt dat,heeft ze goed/mooi gedaan.

  Hele fijne paasdagen gewenst,gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die minimuis , moet toch een héél creative uitstraling naar juf toe gehad hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen