Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 1 april 2010

Boontjes

Ik ben beloond, ondanks mijn slechte gedrag. Vorig jaar al tuinboontjes besteld. Hele winter met vorst en al in de kas laten liggen en pas een tijdje terug gezaaid. Zo van, als het niks wordt weet ik hoe het komt. Maar goed, je voelt um al aankomen, er steken allemaal groene boondingen de kop op. Das toch wel erg leuk eej.

Het zijn oude boontjes, dwz van een oud ras. Hoe ze heten, ben ik vergeten en vergt een loopje naar de kas EN LAAT IK DAAR NOU HELEMAAL GEEN ZIN IN HEBBEN! Dus dat hou je tegoed. Ja hoor eens, hier is het herfst en we hadden tot tweemaal toe hagel. Geen pingpongballen weliswaar, maar toch.

Zag net een item op het journaal. Honden en katten kunnen bestraald worden bij kanker. Mooie ingerichte kliniek. Tjonge, het ene werelddeel kan nog geen inenting tegen polio, malaria of weet ik veel krijgen en sterven mensen aan eenvoudig te voorkomen ziektes en een stukje verderop kan zelfs het huisdier gebruik maken van een verregaande vorm van specialistische zorg. Wat een verschil hè. Schrijnend. geen veroordeling hoor, gewoon een vaststelling. Anyway, tot zover de prépaasgedachte.

Morgen komt Minimuis. Gezellig!

1 opmerking:

  1. Het is nog érger eigenlijk , je kunt in Nederland beter een ziek diér zijn dan een ziek mens .Probeer voor een ziek mens maar eens buiten kantooruren je huisarts maar eens te bellen .
    Mijn nichtje ( die dierenarts is ) wordt een paar maal per week wakker gebeld voor dieren wiens baasje overdag "geen tijd" hadden .
    Ik ga trouwens sowieso voor de dierenarts die geeft tenminsten een spuitje bij uitzichtloos lijden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen