Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 12 mei 2010

Domme doif

Ik ben even gedwongen om veel op een stoeltje achter m'n computer te zitten, want je gelooft het niet, soms moeten er ook centjes verdiend worden. Dus niksnunietimmertimmerzaagzaag enzo, eerst maar even een ander kluspiekje wegwerken.

En wij dan Miep, zeiden Sam en Lootje. Nou zeg, of jullie ooit wat tekort komen. Toen het eindelijk droog was gingen we lekker op stap. Stond mevrouw al vrij snel in de sloot. KOUD MAN! Nu ligt de stinkedorus in de kamer, met een dekentje over te ronken....

Vandaag een heterdaadje. Zit er een duif een beetje in m'n moestuin te grazen. Daar wordt een mens niet blij van en die vogelmannen staan toch al niet in mijn favorietenlijstje. Het zijn net vliegende klompen. En DOM! Nouja, behalve die ene dan die bij mij de erwtjes uit de grond haalt. Heb um weggejaagd. Zal het nog een dagje aanzien, maar anders moet er toch echt een vogelverschrikker komen!

Als ik Muisman mag geloven hebben we trouwens minstens 4 hapsnavels, kan Sam balwerpen en Lootje niet vangen. Nouja dat laatste wist ik al natuurlijk al, maar verder.... kijk maar even als je zin hebt tis een minifilmpje.

2 opmerkingen:

  1. Bijzonder, dat bal-gooien! Mooi filmpje.
    Ik ben benieuwd naar het ontwerp voor je eventuele vogelverschrikker: wordt vast weer iets zeer creatiefs! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja jammer dat ik niet in de buurt woon , kon ik af en toe een uurtje in je tuin staan ;-)
    Leuk die twee witte tornado's al vindt één van de twee er dus geen bal aan !

    BeantwoordenVerwijderen