Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 10 mei 2010

Verdraagzaamheid enzo

In het kader van de lucht en lichtigheid moest er een paar dagen geleden een muurtje wit geschilderd worden. Das nog niet zo eenvoudig, want wit is niet wat het lijkt, je hebt witten in alle kleuren zeg maar. Alleen lijkwit zag ik niet staan.... nouja, ik dwaal af, want het ging erom dat op dat mooie, zijde-is het geworden-witte muurtje, enorme bloedspatten zaten. En op het handdoekje eronder rode pootafdrukken van een kat.

Alarm, gewonde kat, zoek-zoek, potencheck (4 keer 4 keer) niks nada. Til ik het handoekje op, ligt daar een heel erg dode en platte muis. Het waren gewoon de bloederige pootafdrukken van de moordenaar dus eej. MAAR WAAROM MOET ER OP MIJN KAKELVERSEWITTE MUUR GESPETTERD! Onee, ongepaste reactie.. ik bedoel natuurlijk; zielig hè, voor mij, snotverjoppie ik wou zeggen, voor dat muisje. Haj zeg, ik kom er wel.

Anyway, Met het oog op de intergratie ennuhhh... desensitivering, intensief voor een weiland met koeien gewandeld met Sam en Loot. Vóór, wil ik benadrukken, niet IN. Dazou vreemde plaatjes opleveren. De boeroepers raakten ook wat opgewonden namelijk. En het waren niet eens stieren, maar lieve mama's met kalfjes. Alleen die oorbellen hè, daar zouden ze eens wat aan moeten doen, die zijn zo... ik weet niet... je gunt iedereen z'n sieraad natuurlijk, maar deze zijn zo 'over de top', ik zou zeggen; bevrijd jullie zelf dames(als dat zou kunnen)!

5 opmerkingen:

 1. jeetje, ja zulke bloedbaden richten mijn katers ook regelmatig aan, arumme muis!!
  Maar weer aan het witten, dan.
  Mooi plaatje, die 2 schapen voor die koeien:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een kunstzinnige kat. Hij wilde vast wat verbeteringen aanbrengen op die smetteloos witte muur. Beetje avant-garde. Zoiets moet je toch waarderen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kun jij je ook zo ergeren aan die oorbellen voor koeien? Zouden ze die beestjes echt niet kunnen chippen? Deze bellen vind ik niet passen.
  Jammer van je muurtje, dat wordt nog weer witten.
  Sterkte ermee.
  hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het bijzonder storende grove dingen en kan me ook niet voorstellen dat het niet anders kan Gerrie, dat merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In ieder geval heeft de dader z'n pootafdruk achtergelaten dus is te achterhalen , ik zou 'm zélf het muurtje weer in de verf latn zetten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen