Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 9 mei 2010

uit-hollen


Ben al dagen ontzettend aan het opruimen en als ik zeg ontzettend, dan bedoel ik ook ONTZETTEND! Alleoverbodige bulk, balast en bende moet eruit. Behalve de timmer en verfperiode zit er ook een tijd van algehele leegte, lucht en lichtheid aan te komen.
Geen idee van het waardoor, wat en waarom en het hoeveel, hoelang en hoeverwoestend. Maar het is wel zo.

Nog even even en het echoot hier.

Noh, als tegenhanger hing ik eindelijk dit schilderijtje in de keuken op. Onder de schouw, dus dat staat best heul gezellig hoor. Ben gek op dit soort olieverfjes. Deze is ook weer gehavend. Uit een lijst gesneden ofzo, geen drol meer waard. Maar met een randje erom lijkt het nog heul wat!

4 opmerkingen:

 1. morgen wordt onze container geleegd, en er staan alweer 4 volle zakken naast voor de volgende ronde. Er echoot hier voorlopig nog niets, dan moet er nog wel wat meer opgeruimd worden. Wat hier de achterdeur uit gaat, komt er dubbel via de voordeur weer in, zo lijkt het wel...
  Succes met opruimen, timmeren, zagen enz. Dapper hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Noordelijk virusje zeker Akelein? Al is die van jou wel een mutant, want bij mij komt er weinig via de voordeur weer in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oei was niet anoniem ,maar ootmarsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat had je geschreven ootmarsje? Ik denk dat het is weggevallen :)

  BeantwoordenVerwijderen