Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 8 mei 2010

Hamertje tik, kwastje verf

Er komt een timmerige periode aan. Dat is mooi. Ik dacht dat het nooit meer zou komen dat gevoel van 'ik heb zin in een potje timmeren'. Maar nou is het er toch. En de verfmanie zit er ook aan te komen. Voel het aan m'n water. Komt mooi uit, want er is nog een heuleboel te verven... en te timmeren dus hè.

'AU', riep Muisman, 'waar hep dat nou voor nodig Miep'
'Ben in een timmerige bui Muisman... AU! Yo Muisman, dat doet zeer hoor!'
'Ik ben ook van de timmerige, Miep'
'Tjongejongejongejonge',

Maar het klopt wel, Muisman maakt een mooi kastje om alle tv-antennekastjesdingen heen, beetje in oude stijl, met een ruitvormpje in het midden, luchtgaatjes zodat de warmte weg kan. Poepig niet? Anyway, nou ga ik maandag maar eens achter wat hout aan. Voor de binnenluiken, een kledingkast ennuh misschien ook wel wat plaatjes hout voor de bovenverdieping. Daar moet een zolder nog omgetoverd worden in twee nette slaapkamertjes...

Afijn, je begrijpt het: wordt vervolgd

(blogje op Dutch Bloggers)

8 opmerkingen:

 1. AHA,DAT ZIET ER AL GOED UIT.

  SUCCES,BEN BENIEUWD NAAR HET EINDRESULTAAT.

  FIJNE AVOND,GR VAN ONS

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij hebben jullie "gouden" handen. Ik zelf kan nog niet eens een spijker in de muur slaan. Gelukkig is mijn wederhelft wel handig.Ben hem erg aan het pushen om volgend jaar ook de aardbeien op pootjes te plaatsen. Ik ben de bedenker en hij de uitvoerder. Ieder z,n taak. Gr. Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet zo schreeuwen inka en andre! ja wordt hartstikke leuk kastje! Groetjes!

  Geloof er niks van dat je nog geen spijker in de muur kan slaan ciska. Jammer dat je zover weg zit, anders maakte ik er een paar voor je (ja kan ik makkelijk zeggen eej :P, overigens gaat er maandag weer wat op de bus hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat een erg leuk kastje,
  ja ja, dat is jullie wel toevertrouwd om leuke dingetjes te maken!
  Blijft nog wel koud weer, dus die luiken van je zullen ook wel in no-time klaar zijn, leuk hoor.

  t'Is zeker wel erg gezellig hè? met dat licht zo in de tuin, nog geen weer om daar ook te zitten s'avonds, maar je kan er vanuit huis naar kijken, ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattig kastje, hopelijk blijft de timmer- en schildermood nog lang hangen, want zo te lezen zijn jullie heel wat van plan. Ik ben nu al nieuwsgierig hoe de binnenluiken worden.Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ook zonder licht is het een aanwinst moet ik zeggen Anakien!

  Mucho... je hebt helemaal gelijk en er is ook nog veel te doen, maar de mood blijft er soms wel, maar dan is zomaar het geld op!!! (heb je dat weer :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Drukke tijden dus in huize muis !
  Misschien toch wel handig als Sam tijdelijk weer even de rustige oude man uithangt tot alles klaar is maar eh.... gezinsuitbreiding op de loer en kamertje bijtimmeren...? wat moet ik dáár allemaal van denken ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er mooi uit!
  gwoon doorgaan!

  gr
  Marcel
  http://www.goedhuysverf.nl

  BeantwoordenVerwijderen