Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 24 juni 2010

Dank!

Dank jullie wel voor al die lieve en leuke felicitaties! Maakt het extra feestelijk, dat snap je wel.

Ik kom net uit de stad. Beutje gewinkeld met Meisjemuis. Lekker jurkjes kijken en schoenen passen. Nul gekocht... maar ik had kooplust voor duizend. Wat zijn de kleuren vrolijk en de stofjes zacht en ragfijn... Ik hoop dat deze trend nog een paar zomers aanhoudt!

Ondertussen ga ik me de komende tijd qua mode richten op de kleine maatjes.... poppenmaatjes om precies te zijn. In het kader van ongecompliceerd wat breien, haken en naaien, maar toch met een doel. Uiteraard moest er een blog aan gewijd worden. 'De kleertjes van de pop', heet het nieuw ingenomen webterreintje. Nou, weet je ervan eej!

5 opmerkingen:

 1. Hoi muizemoeder, je kan pronkbonen gewoon eten hoor. Je moet ze alleen niet tot reuzen uitlaten groeien. Lekker klein dan smaken ze het best. Hier een linkje met recept wat mij heerlijk lijkt. http://benjudith.web-log.nl/de_kletsmajoors_van_bolen/recepten/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HA Jolanda, thanx voor de tip! Leuk recept van die kletsmajoors :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je toch een grappig mens en wat schrif je toch leuk. :-) Van harte met het aankomende kleinkind.
  Ps: Je hebt een leuke muisman, geef het maar door. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanx Ilja!

  Dank voor je wensen en lieve woorden Ineke!! Ennuh.... Muisman zit hier te glunderen!

  BeantwoordenVerwijderen