Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 25 juni 2010

JA?NEE!

Het klonk afgelopen woensdag of iemand een baksteen door de brievenbus knalde, maar het was de krantjes-en-reclamedrukwerk-meneer die een donatie deed zeg maar. Nou hebben we een JA/NEE sticker (wel het plaatselijke suffertje en nee geen advertentiezooi) en het ging tot nu toe altijd goed, maar werkelijk. Nee, laat ik het anders zeggen: W-E-R-K-E-L-IJ-K wat een E-N-O-R-M-E stapel reclame lag er op de deurmat. Wel bijna vijf centimeter dik. Leg die halve boom daar maar neer, van dat kaliber. Nou toen dacht ik dus wel even: WAAR ZIJN WE MEE BEZIG!

Afijn, dat laatste riep ik vandaag ook tegen Lotus, die tot drie maal toe een duik in de vijver nam. Vond gele vis en z'n posse niet zo grappig. Het water vertroebelde in no time. Drie keer is wel scheepsrecht trouwens en dan heb ik het niet over de zwemactie.

WAAR ZIJN WIJ MEE BEZIG, bulderde Muisman richting de mol die zijn pepertuin nu al weken teistert. Even later liep hij met een heleboel gehalveerde uien voorbij. Hij gaat dat bontjasje 'ns ff een poepie uhm herstel uitje laten ruiken (hij stopt ze in de gangen, JA! Tssss). Hoop dat het helpt, want de pepertjes krimpen eerder dat ze groeien. Ja die staan natuurlijk allemaal met hun worteltjes in het luchtledige. Zielig hoor!

1 opmerking:

  1. Misschien een leesbrilletje aan een touwtje naast de brievenbus mét ja/nee sticker hangen ?

    BeantwoordenVerwijderen