Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 14 juni 2010

Gladjanus

Zeg nou zelf, tis geen knapperd hè. Hij lag in het gras, niet ver bij een watertje vandaan. Denk dat een vogelmans zich een beetje vertild heeft. De vangst van z'n leven bleek onhoudbaar.Hoe tragisch kan het zijn.

Tot overmaat van ramp kwamen er twee hapsnavels die hun nekjes wel wilden inzepen met wat palinglotion. Dawas toch een buitenkansje nietwaar? Vol overgave schoven ze voortgedreven door hun achterpoten door het gras.

Ik zag pas laat waar de familie zo van in extase raakte! Owww gruwel en ze moesten nog in de auto. Ik kan je zeggen, lekker is anders. Maar daar waren de meningen over verdeeld. Net als wel vaker. Doe je niks an, alhoewel.... straks toch ff met wat schuim in de weer.... Dát vind ik nou lekker. Weten happer en co nog niks van... maar dat is dan lekker...Pûh!

1 opmerking:

  1. Lastig typen met één hand , maar dat 'weet jij ook wel want jij hield natuurlijk óók met de andere hand de neus dicht !

    BeantwoordenVerwijderen