Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 13 juni 2010

Op streek heet dat

Ben weer bij hoor! Alles geschoffeld wat er geschoffeld moest worden, aan sprieten getrokken, gedund wat er te dunnen viel, potje geharkt. Jandijvie gezaaid. Nog maar een keertje sperciebonen onder de grond gedrukt, want de vorige serie is jammerlijk verloren gegaan. Zal toch aan het weer gelegen hebben. Grond wat te koud en dan weer veuls te droog en vervolgens weer te nat....

Owww, trouwens ietwat heggetje telang niet geknipt zie ik :) Tja alles waar te voor staat isjniegoedeej, behalve tehuis en tequilla.

Anyway, het ziet er voorlopig weer schier uit wouk maar zeggen. Heb wat te laat een fotootje gemaakt, de zon was al met de muziek mee, maar het gaat om het idee. Rond de moestuin gaan de bloemen nu ook aan de bloei. Vrolijk lijstje rond al dat groen.

Nouja meer heb ik eigenlijk niet te melden vandaag. Nog even een plaatje wat je vast op heel veel blogs voorbij zult zien komen. Het word een puik aardbeienjaar als je het mij vraagt!

6 opmerkingen:

 1. Het staat er gelikt en geveegd op! Mooi man....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben dit jaar voor het eerst aarbeienplantjes gepoot. Er komen nauwelijks bloemetjes aan laat staan aardbeien.
  Het betreft ostara.
  Iemand enig idee? Zijn we te ongeduldig of zouden we fouten maken (de planten zelf groeien wel)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou snap ik niks van anoniempje, want de ostara krijgt alleen maar hele lovende kritieken als ik zo wat rondgoogle. Maar misschien is het nog te vroeg idd en zijn ze aan het herstellen van het overplanten.... maar ik hoop dat er ook even een echte deskundige reageert op jouw vraag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik pik er dan weer een geheel niet-ter-zake-doende detail uit: is "tehuis" goed? Hm....
  Of je zou "thuis" moeten bedoelen...???
  De sperziebonen kunnen al wel heel best klimmen, als het zover is, zie ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er weer keurig uit, Miep!!

  En die aardbeitjes......dat belooft wat.

  Voor anoniempje:
  De nieuwe aardbeiplantjes worden normaal gesproken in September geplant.Kan dus de reden zijn of....de bloemen komen nog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien heb je inderdaad allemaal weer mooi op streek. Dat aarbeienjaar wordt volgens mij ook top, tenminste, aan alle foto's te zien die op logland de revue passeren.

  BeantwoordenVerwijderen